Γιάννης Αϊβάζης: Το μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο-Τελευταία εξέλιξη για την κατάσταση της υγείας του
Showbiz

Γιάννης Αϊβάζης: Το μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο-Τελευταία εξέλιξη για την κατάσταση της υγείας του

O Γιάννης Αϊβάζης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και από την Κυριακή το βράδυ είναι στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και σήμερα, 27 Οκτωβρίου δημοσίευσε ένα μήνυμα. 

Ο ίδιος δημοσίευσε ένα μήνυμα στο instagram του γράφοντας: "Αγαπημένοι μου φίλοι σας ευχαριστώ πολύ για την μεγάλη συμπαράσταση και στήριξή σας αυτή την δύσκολη στιγμή. Όλα βαίνουν καλώς, να ακούτε τους ειδικούς και να ξέρετε ότι δεν είμαστε άτρωτοι. Τα λέμε σύντομα! ΓΑ!

Σύμφωνα με την εκπομπή, Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή ύστερα από επικοινωνία που είχαν με τον ηθοποιό και τη σύζυγό του, Μαρία Κορινθίου, ο ηθοποιός είναι σε δύσκολη κατάσταση, καθώς χρειάζεται ανά διαστήματα μάσκα οξυγόνου.

Αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Όλα ξεκίνησαν σαν να είναι ένα κρυολόγημα. Παρακολουθούσε το οξυγόνο του και έτσι κατάλαβε ότι έχει covid» και ο Κώστας Φραγκολιάς ανέφερε ότι ήταν μαζί του Σάββατο και έπαιζαν ποδόσφαιρο, πρόσθεσε: «Το είδα λίγο «σοβαρό». Είναι σοβαρά τα πράγματα…. ».

«Δεν είναι διασωληνομένος, χρειάζεται οξυγόνο κάποιες φορές», υπογράμμισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και τόνισε ότι συνεργάτης της που μίλησε μαζί του, ακουγόταν με δυσκολία η φωνή του!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Γιάννης Αϊβάζης είχε κάνει και το εμβόλιο κατά του κορονοϊού τον περασμένο Μάϊο.

Ο ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου, δείχνοντας τον ορό που του έχουν βάλει στο χέρι.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Happy Day για τα νεότερα της υγείας του ηθοποιού, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, Σωτηρία.

Εμείς να ευχηθούμε περαστικά!

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Αϊβάζης: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του - «Χρειάζεται οξυγόνο αρκετές φορές»

Θετικός στον κορονοϊο ο Γιάννης Αϊβαζης – Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved