Γενέθλια για την Ελένη Μενεγάκη: Τα 4 παιδιά, οι 3 γάμοι και οι πιο σημαντικές στιγμές της ζωής της
Showbiz

Γενέθλια για την Ελένη Μενεγάκη: Τα 4 παιδιά, οι 3 γάμοι και οι πιο σημαντικές στιγμές της ζωής της

Γενέθλια έχει σήμερα 29 Οκτωβρίου η πιο λαμπερή παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης, η Ελένη Μενεγάκη!

Η παρουσιάστρια είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ και ουδέποτε έκρυψε την ηλικία της!

Όπως έχει πει και η ίδια: «Μου τα έλεγε ο Πολυχρονίου «τι τα λες τα χρόνια σου; Θα στα μετράνε για πάντα…». Και του έλεγα «γιατί; πόσο καιρό θα μείνω στην τηλεόραση;»» και σήμερα σβήνει τα… 52 κεράκια της τούρτας της ανήμερα των γενεθλίων της στο πλατό της εκπομπής της, Ελένη στο Mega, εκεί απ’ όπου ξεκίνησε την λαμπερή καριέρα της!

Έχει καταφέρει από το 1991, που ξεκίνησε τη καριέρα της στο κανάλι MEGA και την εκπομπή, «Κοκτέιλ» στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη έως σήμερα, 2021 να έχει μία ανοδική πορεία στην τηλεόραση.

Όμως, η Ελένη Μενεγάκη έχει δημιουργήσει και μία υπέροχη οικογένεια και στα 52 της λάμπει από ευτυχία!

Ανήμερα λοιπόν των γενεθλίων της Ελένης Μενεγάκη σας παρουσιάζουμε τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής της μέσα από φωτογραφίες.

Η Ελένη έχει κάνει τρεις γάμους. Ο πρώτος έγινε το 1989, με τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέρη. Η παρουσιάστρια σε νεαρή ηλικία είχε παντρευτεί τον γοητευτικό επιχειρηματία. Την περίοδο εκείνη η ωραία Ελένη έκανε τα πρώτα της βήματα στη μικρή οθόνη, ενώ εκείνος διατηρούσε κατάστημα νυφικών. Ο έρωτάς τους κεραυνοβόλος που τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας αλλά ένα χρόνο αργότερα χώρισαν.

Η Ελένη Μενεγάκη παντρεύτηκε το 2001 τον Γιάννη Λάτσιο. Αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος της.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 23 Απριλίου το 2001 με κουμπάρους, τον Ανδρέα Φουστάνο και την Νατάσα Θεοδωρίδου, και φυσικά μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού.

Ένα χρόνο μετά το γάμο του ζευγαριού ήρθε το πρώτο παιδί! Ο Άγγελος Λάτσιος γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου 2002 και τότε η Ελένη έκανε τον Πρωινό Καφέ στον ΑΝΤ1! Από την πρώτη στιγμή η παρουσιάστρια μιλούσε για τον γιο της δημόσια με τρυφερά λόγια και φορούσε συνέχεια μία αλυσίδα με το όνομα "Άγγελος"! Τώρα ο γιος της είναι 19 χρονών και όπως έχουμε δει είναι φτυστός ο μπαμπάς του!

Το 2005 η Ελένη Μενεγάκη είχε αλλάξει τηλεοπτική στέγη, είχε μετακομίσει στον Alpha. Την ίδια περίοδο ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της, τη Λάουρα. Τόσο στην προηγούμενη όσο και σε αυτήν η Ελένη πήγαινε συνεχώς στην κουζίνα της εκπομπής και "τσιμπολογούσε". Μέσα στους δύο πρώτους μήνες αφ' ότου γέννησε κατάφερε να χάσει 15 κιλά.

Τρία χρόνια μετά, το 2008, ήρθε στον κόσμο η Βαλέρια. Η εγκυμοσύνη της κύλησε ομαλά και όπως στις προηγούμενες η Ελένη μέχρι και λίγες μέρες πριν γεννήσει βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής της.

Όσοι έχουν δει τη Βαλέρια λένε ότι μοιάζει πολύ στην παρουσιάστρια. Η Βαλέρια δεν μοιάζει μόνο εμφανισιακά με την Ελένη, αλλά όπως έχει δηλώσει και η ίδια, μαμά και κόρη μοιάζουν και στον χαρακτήρα.

Η Ελένη πήρε διαζύγιο από τον Γιάννη Λάτσιο στις αρχές του 2010 και εκείνο το καλοκαίρι γνώρισε τον Μάκη Παντζόπουλο στα Άχλα της Άνδρου.

Στις αρχές του 2011 η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος άρχισαν να κάνουν τις πρώτες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους. Από τότε είναι μαζί και σε κάθε εμφάνισή τους είναι εμφανές το πόσο ερωτευμένοι είναι.

Ο έρωτάς τους έχει σφραγιστεί με τα δεσμά του γάμου πριν από περίπου έξι χρόνια. Ένας γάμος που κανείς δεν έμαθε ποτέ και που δεν έχει διαρρεύσει καμία φωτογραφία από το μυστήριο. Έχουν ακουστεί, βέβαια, πολλά σενάρια, όπως ότι παντρεύτηκαν σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό στην Άνδρο παρουσία μόνο πολύ στενών συγγενών.

Η Ελένη και ο Μάκης επισφράγισαν την αγάπη τους με τον ερχομό της κόρης τους Μαρίνας, την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015, στις 21:50. Ποιος θα ξεχάσει τη μπλούζα την οποία φορούσε ο Παντζόπουλος κατά την έξοδο του ζευγαριού από το μαιευτήριο με το statement quote: «Real men changing diapers», δηλαδή: Οι πραγματικοί άντρες αλλάζουν πάνες. Η μικρή Μαρίνα μοιάζει πολύ στην Ελένη και δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες της μικρής στο instagram!

Το 2019 πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την τηλεόραση, το 2020 έμεινε εκτός, αλλά φέτος επέστρεψε στα παλιά της λημέρια, εκεί από όπου ξεκίνησε την καριέρα της, το Mega!

Η Ελένη Μενεγάκη ζει το δικό της παραμύθι! Είναι ευτυχισμένη και αυτό φαίνεται!

Το gossip-tv.gr της εύχεται "Να τα εκατοστήσει"!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved