Μαρία Ηλιάκη: «Δε θέλω να ξαναμιλήσω για τον Μουτσινά»
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: «Δε θέλω να ξαναμιλήσω για τον Μουτσινά»

Η τηλεοπτική επιστροφή της Μαρίας Ηλιάκη με το «Τι λες τώρα!» στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου συζητήθηκε πολύ και όχι άδικα.

Η ξανθιά παρουσιάστρια επέστρεψε ξαφνικά, αφού όλα την οδήγησαν να πει το «ναι» σε μια πρόταση που τα είχε όλα: την καλή της φίλη, Κατερίνα Καραβάτου, ένα κανάλι που πάντα ήθελε να γίνει μέρος του του και έναν ρόλο που τον ξέρει πολύ καλά.


Λίγο καιρό μετά την πρεμιέρα της εκπομπής, η αγαπημένη παρουσιάστρια μίλησε στο «Secret» για τη ζωή της και εξηγεί τι είναι αυτό που την τρομάζει, αλλά και την κάνει ευτυχισμένη. «Η κόρη μου μού δίνει μεγάλη χαρά, με γεμίζει ευτυχία. Μπορεί βέβαια να είμαι άυπνη, αλλά χαλάλι της. Η αλήθεια είναι πως τα περίμενα πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα, αλλά δεν έχω παράπονο...», εξηγεί.

Οσοι γνωρίζουν τη Μαρία μιλούν για ένα κορίτσι συνεπές, με πρόγραμμα. «Ετσι θέλω να μεγαλώσει το παιδί μου, όμως τώρα που είναι μικρή... λιώνω! Είμαι πολύ του προγράμματος, αλλά, αν κλάψει, δεν είμαι ο τύπος της μαμάς που την αφήνει να κλαίει. Οταν μεγαλώσει, θα είναι πιο εύκολο να τη βάλω σε πρόγραμμα», δήλωσε.

Κεφάλαιο «τηλεόραση»: «Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα σκεφτεί πως θα είμαι φέτος στην τηλεόραση. Φυσικά μου έλειπε, αλλά όπως λείπει σε έναν εργαζόμενο η δουλειά του. Την κάνω πολλά χρόνια, δεν είμαι τυχαία εδώ, το επέλεξα, το διάλεξα, το αγαπώ αυτό που κάνω και μου πέρναγε από το μυαλό πως πρέπει να ξαναγυρίσω, γιατί είμαι πολύ μικρή να το αφήσω. Ομως δεν ήταν στα άμεσα σχέδιά μου, δεν με είχε πιάσει το άγχος. Αλλά εκεί που δεν το σχεδιάζεις, τα αποφασίζεις και γίνονται», παραδέχεται.

Ο ΣΤΕΛΙΟΣ. Την απόφαση την πήρε μαζί με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη, του οποίου έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη. «Το σκέφτηκα, το συζητήσαμε με τον άντρα μου και με παρότρυνε να το κάνω. Ηταν ένα συν για μένα στο να πω το ναι», εξηγεί, ενώ τονίζει πως σημαντικό ρόλο έπαιξε και η Κατερίνα Καραβάτου. «Ηταν ένας από τους βασικούς λόγους που δέχτηκα. Με ξέρει καλά, την ξέρω και εγώ, γνωριζόμαστε από την αρχή. Επίσης σημαντικό είναι πως η εκπομπή δεν είναι καθημερινή, καθώς δεν θα μπορούσα να αντεπεξέλθω στους ρυθμούς του καθημερινού».



Η Μαρία Ηλιάκη δεν κρύβει την χαρά της που μπήκε στην οικογένειά του Mega. «Δεν είχα συνεργαστεί ποτέ με το κανάλι και είμαι πολύ χαρούμενη, το αγαπούσα πολύ ως θεατής. Μου άρεσε η αισθητική του, οι παραγωγές του. Τώρα υπάρχει μια ωραία συναδελφικότητα, μια αλληλεγγύη, το να στηρίζουμε η μία εκπομπή την άλλη. Και χαίρομαι που συμμετέχω σε αυτό είπε και παραδέχεται πως είναι νουμεράκια. Τα νούμερα τα κοιτώ συνέχεια. Είμαι νουμεράκια. Είμαι φαν. Βλέπω τα κοινά, τις αναλύσεις, τα τέταρτα. Πέρα από το άγχος που δημιουργούν, έχουν και πολύ ενδιαφέρον όταν τα κοιτάς πιο αναλυτικά και βλέπεις τι αρέσει στον κόσμο...», εξήγησε.

Με τον Νίκο Μουτσινά υπήρξαν συνεργάτες, όμως τα τελευταία χρόνια έχουν απομακρυνθεί, ενώ πρόσφατα υπήρξε ένα «πινγκ πονγκ» δηλώσεων, με σπόντες. «Δεν θέλω να ξαναμιλήσω για τον Νίκο... θα σου πω μόνο ότι κατά βάθος αγαπιόμαστε πολύ», είπε η όμορφη παρουσιάστρια.

Η πανδημία την άγχωσε και ακόμα προσέχει πολύ, ενώ δεν επαναπαύεται. «Με άγχωσε, προβληματίστηκα, ήμουν και μόνη 10 μήνες μακριά από τον σύντροφό μου, καθώς δεν μπορούσα να ταξιδέψω και δεν μπορούσαμε να βρεθούμε. Δεν έχουμε ξεπεράσει τίποτα ακόμα και δεν έχω χαλαρώσει μέσα μου», δήλωσε, ενώ άγχος τής προκαλούν και όλα όσα συμβαίνουν τελευταία στην Ελλάδα, με τις αποκαλύψεις στον χώρο του θεάτρου. «Συζητούσα με φίλη, που γέννησε και αυτή πρόσφατα, και λέγαμε πόσο μεγάλη ευθύνη είναι να μεγαλώνεις σωστά ένα παιδί, να είναι καλό στην κοινωνία και να προστατεύει κιόλας τον εαυτό του. Αυτό είναι το άγχος μου με την κόρη μου: να αγαπάει τον κόσμο και να μάθει να προστατεύει τον εαυτό της. Οφείλουμε να είμαστε πολύ υποψιασμένοι ως γονείς και ως άνθρωποι. Δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη στον διπλανό σου. Εχουν γίνει πολύ άγρια τα πράγματα και αυτό με φοβίζει», κατέληξε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved