Εξιτήριο παίρνει σήμερα ο Τάσος Ξιαρχό! Η κατάσταση της υγείας του και η συγγνώμη του στην κοπέλα!
Showbiz

Εξιτήριο παίρνει σήμερα ο Τάσος Ξιαρχό! Η κατάσταση της υγείας του και η συγγνώμη του στην κοπέλα!

Εξιτήριο αναμένεται να πάρει σήμερα ο Τάσος Ξιαρχό μετά την μεγάλη περιπέτεια που είχε και που ο ίδιος προκάλεσε. 

Ο γνωστός χορογράφος, μετά από ένα πραγματικό θρίλερ που τα είχε όλα, από καταδίωξη της αστυνομίας, δημόσια κατακραυγή, εντάσεις, εξαφανίσεις αλλά και νοσηλεία, αναμένεται να επιστρέψει στο σπίτι του.

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, ο Τάσος Ξιαρχό αναμένεται να πάρει εξιτήριο σήμερα από το νοσοκομείο, αν και επρόκειτο να βγει πριν δύο μέρες.

Όμως, η έντονη συμπεριφορά του προχθές και η απόφασή του να εξαφανιστεί, ανάγκασε τους γιατρούς που τον παρακολουθούν να τον κρατήσουν ακόμα δύο εικοσιτετράωρα προκειμένου να είναι σίγουροι ότι ο Τάσος Ξιαρχό είναι απόλυτα καλά στην υγεία του.

Η "συγγνώμη" του Ξιαρχό

«Η κοπέλα δε φταίει σε κάτι. Κρίμα που νιώθει άσχημα», δήλωσε ο Τάσος Ξιαρχό για τη νεαρή κοπέλα που χλεύασε, ενώ τόνισε πως θα επιδιώξει να βρεθούν για να συζητήσουν.

Στο μεταξύ, η μητέρα του Τάσου θέλησε να πει δημόσια μία συγγνώμη από την κοπέλα που δέχτηκε bullying από τον γιο της την περασμένη Κυριακή με ένα βίντεο που ανέβασε και στο οποίο σχολίαζε αρνητικά τα παραπανίσια κιλά και τις ενδυματολογικές επιλογές της κοπέλας.

"Θέλω να της ζητήσω συγγνώμη και να τη γνωρίσω από κοντά" είπε η μητέρα του Τάσου Ξιαρχό η οποία τόνισε πως θα ζητήσει και εκείνος δημόσια συγγνώμη όταν θα είναι έτοιμος!

Δείτε το βίντεο με όσα προβλήθηκαν στο Super Κατερίνα:

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Ξιαρχό: Συγκινεί η κοπέλα που στοχοποιήθηκε - Ξέσπασε σε κλάματα (video)

Συγκλονισμένη η μητέρα του Ξιαρχό: «Μου στέλνουν μηνύματα ''θα αποτελειώσουμε τον γιο σου''»

Το Πρωινό: Ξέσπασε κατά του Ξιαρχό: «Καλά κάνει και τα παθαίνει! Να μάθει να κλείνει το στόμα του»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved