Σαμπρίνα - Λιαδέλης: Ο 17χρονος γιος τους στα χνάρια του πατέρα του! Έγινε μπασκετμπολίστας!
Showbiz

Σαμπρίνα - Λιαδέλης: Ο 17χρονος γιος τους στα χνάρια του πατέρα του! Έγινε μπασκετμπολίστας!

Μπορεί η Σαμπρίνα και ο Παναγιώτης Λιαδέλης να έχουν χωρίσει αλλά έχουν κάτι που πάντα θα τους δένει, τον γιο τους Βαγγέλη! 

Ο Βαγγέλης Λιαδέλης είναι το next big thing στον χώρο του μπάσκετ, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του, Παναγιώτη!

Ο Βαγγέλης, παρ' όλο που ακόμα δεν έχει ενηλικιωθεί ακόμα, είναι ήδη επαγγελματίας στο άθλημα και πρόσφατα προστέθηκε στο ρόστερ ομάδας μπάσκετ, του Ίωνα Βόλου. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας:

«Ο Α.Σ Ίωνας Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Βαγγέλη Λιαδέλη. Ο Βαγγέλης είναι 16 χρόνων, αγωνίζεται στην θέση του γκαρντ και είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της περιοχής μας. Αναμένεται να ενισχύει σημαντικά το εφηβικό μας τμήμα ενώ θα συμμετέχει και στην αντρική ομάδα ενεργά. Ευχαριστούμε τον Ολυμπιονίκη Μαγνησίας από όπου και προέρχεται για την παραχώρηση του αθλητή με ελεύθερη μεταγραφή. Καλή χρονιά να έχεις Βαγγέλη με υγεία και μαζί να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει από κοινού».

Ο νεαρός κύριος Λιαδέλης εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο ζει μόνιμα με τον πατέρα του στον Βόλο και εκεί τελικά ανοίχτηκε και ο δρόμος για να ασχοληθεί επαγγελματικά με το αγαπημένο του άθλημα στο οποίο χάρισε μεγάλες συγκινήσεις στο παρελθόν ο Παναγιώτης Λιαδέλης, του οποίου ο πατέρας, Βαγγέλης Λιαδέλης -παππούς του 17χρονου Βαγγέλη- υπήρξε κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Φυσικά και έχει άψογη σχέση με την τραγουδίστρια μητέρα του η οποία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ζει στην Αθήνα, όμως με την πρώτη ευκαιρία συναντιέται με τον γιο της στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία.

Δείτε τον στις παρακάτω φωτογραφίες πόσο έχει μεγαλώσει!

Διαβάστε επίσης:

Σαμπρίνα: Το χειρότερο που της συνέβη την περίοδο του χωρισμού της (Video)

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: Το διαζύγιο, η νέα συνεργασία με τη Σαμπρίνα και ο μεγάλος του έρωτας!

Σαμπρίνα – Χαριτοδιπλωμένος: Ξανά μαζί – Το νέο τραγούδι και οι πρώτες φωτό από τα γυρίσματα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved