Κηδεία Χρήστου Κυριαζή: Ράκος η Βάνα Μπάρμπα - Τον αποχαιρετά με ένα λευκό τριαντάφυλλο
Showbiz

Κηδεία Χρήστου Κυριαζή: Ράκος η Βάνα Μπάρμπα - Τον αποχαιρετά με ένα λευκό τριαντάφυλλο

Η Βάνα Μπάρμπα αποχαιρετά τον Χρήστο Κυριαζή. Η ηθοποιός φανερά καταβεβλημένη βρέθηκε από νωρίς στο Α Νεκροταφείο ντυμένη στα μαύρα και κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο στο χέρι.

Η Βάνα Μπάρμπα υπήρξε ζευγάρι για περίπου δύο χρόνια με τον Χρήστο Κυριαζή και μάλιστα αφορμή για τη γνωριμία τους είχε σταθεί ο πρωταγωνιστικός ρόλος της νεαρής -τότε- ηθοποιού στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού του "Έχω κλάψει" κατά το οποίο και ήρθαν πιο κοντά.

Η σχέση τους έληξε άδοξα όμως οι δυο τους κατάφεραν να διατηρήσουν καλές σχέσεις καθώς όπως έλεγαν είχαν αγαπηθεί πολύ.

«Ήμασταν μαζί δύο χρόνια περίπου. Έχω να θυμάμαι υπέροχα πράγματα και χαθήκαμε, όταν μου έφερε το καροτσάκι για την κόρη μου. Πέρασα υπέροχα. Για μένα ήταν από τις πιο ωραίες μου σχέσεις. Τον αγαπάω βαθιά και οι άνθρωποι που αγαπιούνται, στην ουσία δεν χωρίζουν ποτέ. Γι’ αυτό είναι καλύτερα να έχουμε ποιοτικές σχέσεις και όχι ποσοτικές» είχε παραδεχτεί η Βάνα Μπάρμπα σε παλιότερη συνέντευξή της η οποία σήμερα φανερά συντετριμμένη αποχαιρετά τον τραγουδιστή.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι την Τετάρτη που έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Κυριαζής είχε πει με τρεμάμενη φωνή στο gossip-tv.gr: «Μιλάμε τώρα για έναν άνθρωπο που "χάθηκε". Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι ήμασταν πολύ τυχεροί όσοι τον γνωρίσαμε. Μας αφιέρωσε ένα κομμάτι της ζωής του. Όσοι ήμασταν δίπλα του ήμασταν ευλογημένοι. Ιδιαίτερα η γυναίκα που ήταν δίπλα του, η Σοφία, ήταν ο στυλοβάτης του όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θα πάψω ποτέ να μιλάω για εκείνη. Γνώρισα έναν σπουδαίο άνθρωπο, σπουδαία προσωπικότητα, σπουδαίο συνθέτη, θα μας λείψει πολύ...».

Να θυμίσουμε πως ο Χρήστος Κυριαζής έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο.

Δείτε παρακάτω την Βάνα Μπάρμπα καταβεβλημένη να αποχαιρετά τον τραγουδιστή με ένα λευκό τριαντάφυλλο.

Διαβάστε επίσης:

Θλίψη στο τελευταίο αντίο του Χρήστου Κυριαζή - Συντετριμμένοι η οικογένεια και οι φίλοι του

Λύγισε η Βάνα Μπάρμπα στο gossip-tv για τον Κυριαζή: «Θα μας λείψει πολύ, ήταν σπουδαίος άνθρωπος»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved