Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Οι επικές απορίες της για τον έρωτα της Νάργιες με τον Σαντικάι

Gossip-tv Team

Στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη φιλοξενήθηκε η Λάουρα Νάργιες το μεσημέρι της Τρίτης (16-11) και φυσικά αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι.

Όταν μάλιστα η Λάουρα αποκάλυψε πως οι δυο τους ήταν φίλοι και μετά γεννήθηκε ο έρωτας, η παρουσιάστρια έκανε επικές ερωτήσεις για το πώς συνέβη αυτό μιας και η ίδια όπως εξομολογήθηκε δεν το έχει ζήσει.

«Ήμουν single τρία χρόνια, το γούσταρα, το ήθελα, το ζούσα. Με τον Χρήστο δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά από τη δική μου την πλευρά. Είχε έρθει κοινό στο So you Think you can Dance αλλά δεν τον είχα δει, τον γνώρισα ουσιαστικά όταν ήρθε καλεσμένος στο Πρωινό και εκεί βγάλαμε την πρώτη φωτογραφία», λέει η Λάουρα Νάργιες για την γνωριμία τους.

Και συμπληρώνει: «Πάντα ήταν τέτοιες οι συνθήκες έτσι ώστε να βρισκόμαστε συνέχεια, απλά ήταν γραφτό να γίνει. Με το που ειδωθήκαμε είπαμε εδώ είμαστε τελείωσε. Κάτι αισθάνθηκα. Είναι από τις πιο γλυκές, αγνές και αθώες ψυχές που μπορείς να γνωρίσεις. Έχουμε πάρα πολλά κοινά».

Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής γνωρίζονταν από παλιά καθώς ήταν στενοί φίλοι.

«Τον παρατηρούσα μέσα στην παρέα και του έλεγα η γυναίκα που θα βρεθεί δίπλα σου θα είναι πάρα πολύ τυχερή, αλλά δεν ήξερα ότι θα ήμουν εγώ αυτή».

Διαβάστε επίσης

Νάργιες: Το πρώτο κοινό ερωτικό στιγμιότυπο με τον Χρήστο Σαντικάι στο Instagram

Χρήστος Σαντικάι: «Θα έγραφα ένα ερωτικό τραγούδι για τη Λάουρα Νάργες» (video&photos)

Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού και η αμηχανία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved