Showbiz

Σόφη Ζαννίνου: Οι αναμνήσεις από τον Βέγγο και την Αλίκη, μία αποβολή και η ζωή της σήμερα!

Gossip-tv Team

Η Σόφη Ζαννίνου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και ήταν άκρως αποκαλυπτική!

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τα πρώτα χρόνια της ζωής της και θυμήθηκε παιδικές αναμνήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μεγάλωσα στους περιοδεύοντες θιάσους. Οι γονείς μου δεν ήταν ευκατάστατοι. Ως παιδί, επειδή έπαιζα από 5 χρονών, έπρεπε να ήμουν πάρα πολύ υπεύθυνη στην ώρα και τα λόγια. Όταν δεν έπαιζα σε παράσταση, έπαιρνα όλα τα καλλυντικά της μαμάς μου την ώρα που εκείνη έκανε παράσταση και πασαλειβόμουν και ότι faux μπιζού είχε».

Όσο για τη σχέση της με τον πατέρα της Ζαννίνο, αποκάλυψε: «Ο μπαμπάς μου στενοχωρήθηκε πάρα πολύ που ήμουν κορίτσι και όχι αγόρι. Με ανέβαζε κάθε πρωί στο βουνό απέναντι από το σπίτι μας. Είχα μαζί μου μία κόκκινη ρόμπα της μαμάς μου και την κουνούσα όταν έφτανα στην κορυφή για να με δει με τα κυάλια. Ήθελε να γίνω στιβαρή, δυνατή, ριψοκίνδυνη και θαρραλέα»

Αναμνήσεις από τον Βέγγο

«Έτυχαν κάποιες στιγμές στην καριέρα μου που δεν είχα τις προτάσεις που ήθελα, έλεγα «όχι». Δεν ήμουν σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση και προτίμησα να πουλήσω τα χρυσαφικά μου. Την εποχή που γίνονταν οι βιντεοκασέτες μου έδιναν πάρα πολλά λεφτά, μπορούσα να τα πάρω σε μία εβδομάδα, αλλά δεν έκανα ούτε μία».

Ο Θανάσης Βέγγος είχε πολύ δυνατή φιλία με τον πατέρα της και όπως είπε, στην κηδεία του Ζαννίνο έβαλε να διώξουν τον ηθοποιό προκειμένου να μην πάθει κάτι:

«Η πρώτη μου ταινία ήταν το «Τύφλα να έχει ο Μάρλον Μπράντο», πήγαινα στην πέμπτη δημοτικού. Ο Βέγγος είχε πάρει τότε το καινούργιο του αυτοκίνητο και ο πατέρας μου με τον Μπάρκουλη και τον Κακκαβά το σήκωσαν και το πήγαν αλλού. Ο Βέγγος βγήκε να δει το πρωί το αυτοκίνητό του και φώναζε ότι του το κλέψανε».

«Όταν έπαθα την αποβολή ήμουν με τον Χάρρυ Κλυνν στη «Διαγώνιο» και μοιραζόμουν το καμαρίνι με την Σόφη Παππά. Όταν απέβαλα είπα στην Σόφη «μην κάνεις καμία κίνηση, δεν το ξέρεις, πρέπει να συνεχιστεί η παράσταση. Πήγα αμέσως στο νοσοκομείο, έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει και την άλλη ημέρα επέστρεψα κανονικά χωρίς να μάθει κανείς τίποτα».

Η Σόφη Ζανίνου θυμήθηκε πως στο δημοτικό μία δασκάλα κάποια στιγμή έβαλε τα παιδιά να κάνουν ότι κάνει εκείνη, ακόμα και ένα νευρικό τικ που την είχε πιάσει, με αποτέλεσμα όλη η τάξη να την μιμείται ακόμα και σε αυτό.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, όταν κάναμε με τον Βλάσση Μπονάτσο κομμάτια από την «Εβίτα», μας φώναξε σπίτι της και μας βοήθησε. Η Αλίκη μας έδωσε όλους τους ελληνικούς στίχους από την «Εβίτα» και κάποια κοστούμια. Είχε έρθει να μας δει και μας καταχειροκροτούσε χαρούμενη. Είπε, βέβαια, στον Δημήτρη Παπάζογλου «ναι, αλλά εμένα αυτά τα χορευτικά δεν μου τα έκανες στο θέατρο», είπε για την Εθνική Σταρ.

Η Σόφη Ζανίνου ανέτρεξε σε αναμνήσεις από το γάμο της. Τότε είχε μία Alfa Romeo και έβαλε τον πατέρα της να οδηγήσει κι εκείνη να κάτσει στη θέση του συνοδηγού ως νύφη. Όμως τελικά τα πλάνα άλλαξαν κι εκείνη έπιασε το τιμόνι.

«Όταν ο πατέρας μου πάτησε το γκάζι, έφυγε το αυτοκίνητο και του λέω «σιγά χριστιανέ μου, θα μας σκοτώσεις, δεν θα προλάβουμε να πάμε στην εκκλησία!». Έκατσα νύφη στο τιμόνι, πήγα στην εκκλησία, παντρεύτηκα, αλλά ο Τζαβάρας δεν ήξερε να οδηγεί, έτσι οδήγησα πάλι εγώ».

Η Σόφη Ζαννίνου αποκάλυψε πως ήταν πιεστική με την κόρη της και συνειδητοποίησε πως ο πατέρας της πήγαινε στο σχολείο και δικαιολογούσε τις απουσίες της εγγονής του, καθώς ποτέ δεν πήγαινε στην πρώτη ώρα του σχολείου.

«Ο έρωτας, για να παίξει ρόλο τώρα στη ζωή μου, θα πρέπει να βρεθεί ένας χριστιανός που να είναι ένα τοτέμ! Δεν μπορεί κανείς να με αντέξει, το έχω πάρει απόφαση, γι’ αυτό είμαι ελεύθερη κι ωραία», δήλωσε.

Η Σόφη Ζαννίνου δεν είναι κατά των πλαστικών επεμβάσεων, ωστόσο δεν θέλει να αλλάξει. «Μου αρέσει το… κομοδίνο που έχω για μύτη», είπε.

Αυτή την περίοδο «τρέχει» με τη σειρά «Αόρατοι», μία απίστευτη κωμωδία η οποία θα βγει το νέο έτος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved