Μαρία Κοκολάκη:Από το Καφέ της Χαράς στο θεατρικό σανίδι με Τρύπη – Ρώμα! Μιλά για όλα στο gossip-tv
Showbiz

Μαρία Κοκολάκη:Από το Καφέ της Χαράς στο θεατρικό σανίδι με Τρύπη – Ρώμα! Μιλά για όλα στο gossip-tv

Η Μαρία Κοκολάκη που όσοι παρακολουθούσατε το Καφέ της Χαράς σίγουρα την είχατε δει κι εκεί, μίλησε για όλα στο gossip-tv.gr.

Η ηθοποιός αυτή τη σεζόν υποδύεται την Ντέμπυ στην θεατρική παράσταση «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός».

Συναντηθήκαμε στις πρόβες της παράστασης στο Alhambra Art Theatre και μιλήσαμε για όλα.

Η ίδια αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Χάρη Ρώμα, ενώ αποκάλυψε παράλληλα ότι κάνει συζητήσεις για να συμμετέχει στη νέα του σειρά. Η Μαρία Κοκολάκη μίλησε επίσης και για το ελληνικό #metoo αλλά και τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέντευξη…

Η Μαρία Κοκολάκη.
  • Βρισκόμαστε στο Alhambra Art Theatre. Παίζεις στην παράσταση «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός». Πώς νιώθεις;

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη! Είμαστε σε αυτή την παράσταση για δεύτερη χρονιά, ίσα που προλάβαμε να παίξουμε δύο εβδομάδες πέρσι γιατί μας σταμάτησαν λόγω κορονοϊού. Η λαχτάρα μας είναι μεγάλη!

  • Παρόλα αυτά κάνατε και περιοδεία το καλοκαίρι…

Κάναμε περιοδεία, ευτυχώς! Πήγε πάρα πολύ καλά. Πήγαμε Θεσσαλονίκη, Κύπρο και σε μερικά νησιά. Τώρα όμως είμαστε πάλι πίσω στη βάση μας.

Ο Χάρης Ρώμας είναι... μπαμπάς!

  • Ο κόσμος τι σας έλεγε το καλοκαίρι που ξαναβγήκε έξω μετά από την καραντίνα;

Ο κόσμος ήθελε και θέλει πολύ να γελάσει και να ξεχαστεί γιατί ήμασταν πολύ καιρό κλεισμένοι μέσα στα σπίτια μας. Δεν είχαμε τι να κάνουμε, πόσο τηλεόραση να δεις! Αυτό μας έλεγαν κατά τη διάρκεια της περιοδείας και αυτό μας λένε και τώρα.

  • Αυτό για σένα είναι λυτρωτικό; Θεωρείς ότι βοηθάς με τον τρόπο σου; Βάζεις ένα λιθαράκι για να είναι ο κόσμος χαρούμενος;

Σίγουρα! Δεν μπορείς να το σκεφτείς και να το καταλάβεις εκείνη τη στιγμή αλλά όταν εγώ θα μπω σε έναν ρόλο και θα ξεχαστώ και θα κάνω κάτι άλλο βοηθάει τον άλλο αλλά και αυτός που θα με δει στη σκηνή βοηθά εμένα. Με κάποιο τρόπο αλληλοβοηθιόμαστε και είναι υπέροχο. Είναι βάλσαμο.

Σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης με συναδέλφους.
  • Ακούστηκαν πολλά για τον χώρο σας το τελευταίο διάστημα.

Αναφέρεσαι στο #metoo. Ήταν σοκαριστικό και δύσκολο. Εγώ δεν τα ήξερα όλα αυτά. Χαίρομαι που έγινε η αρχή γιατί είναι σημαντικό είτε είσαι άνδρας είτε γυναίκα να μη φοβάσαι, αν κάτι σε ενοχλεί πρέπει να βγεις να το πεις. Ήταν ένα πρώτο βήμα και μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ όσους είχαν το θάρρος – αν και δυστυχώς ζήσανε αυτή την κατάσταση- να βγουν να το πουν. Είμαι μαζί τους 1000%. Από εδώ και πέρα πλέον θέλω να πιστεύω ότι από εδώ και πέρα δεν θα γίνονται αυτά τα πράγματα.

  • Σου έχει συμβεί κάτι εσένα;

Ευτυχώς όχι! Ήμουν αρκετά προστατευμένη και τις περισσότερες δουλειές τις έχω κάνει με τον κύριο Ρώμα. Ο κύριος Ρώμας είναι ο μπαμπάς μας.

  • Πώς είναι ο κύριος Ρώμας ως συνεργάτης;

Είναι ακριβώς έτσι όπως το λέω. Είναι μπαμπάς! Έρχεται στο θέατρο και πρώτα θα ρωτήσει αν είμαστε καλά και αν θέλουμε τίποτα. Έχουμε κάνει περιοδεία σε παιδικά έργα, έχουμε παίξει τρία παιδικά έργα μαζί και ήταν συνέχεια από πάνω μας. Εγώ έχω ζήσει ακριβώς το αντίθετο. Έχω πάντα κάποιον δίπλα μου 24 ώρες το 24ωρο και ταυτόχρονα δουλεύουμε και μαζί. Είναι ευλογία και μακάρι να το ζήσουν όλοι αυτό, σε όλες τις δουλειές.

  • Μετά το Καφέ της Χαράς θα σε δούμε και στη νέα σειρά που ετοιμάζει;

Κάνουμε κάποιες συζητήσεις. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι ακόμα! Είναι πολύ νωρίς γιατί όλο το βάρος πέφτει τώρα στην παράσταση. Θα το δούμε. Δεν ξέρουμε, μπορεί.

  • Στην παράσταση ποιον ρόλο υποδύεσαι;

Στον «Κλέαρχο» υποδύομαι την Ντέμπυ, η οποία μαζί με την Λόλα την οποία υποδύεται υπέροχα η Τάνια Τρύπη, είναι οι πέτρες του σκανδάλου. Παρασύρουν τους άνδρες να πάνε για ιαματικά λουτρά και ό, τι άλλο προκύψει και γίνεται χαμός! Είναι το γνωστό έργο αλλά ο κύριος Ρώμας έχει κάνει κάποιες αλλαγές και το έχει φέρει στα σημερινά δεδομένα. Όποιος έρθει θα γελάσει σίγουρα και θα περάσει καλά!

Διαβάστε επίσης:

Τάνια Τρύπη: Μία γυναίκα πολλών ταχυτήτων! Η συνεργασία με τον Καζάκο και η αποθέωση από τον Ρώμα

Καλομοιράκης στο gossip-tv: Το νέο βήμα,η είσοδος στη σειρά του Ρώμα&το επικό περιστατικό στο «Καφέ»

Η Τάνια Τρύπη στο gossip-tv: Η συνεργασία με τον Καζάκο, η κόρη τους & η είσοδος στη σειρά του Ρώμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved