Βανδή - Μπισμπίκης: Χθες το βράδυ διασκέδασαν στα μπουζούκια! Οι κοινές φωτογραφίες και τα χαμόγελα!
Showbiz

Βανδή - Μπισμπίκης: Χθες το βράδυ διασκέδασαν στα μπουζούκια! Οι κοινές φωτογραφίες και τα χαμόγελα!

Μετά το τέλος του J2US, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκαν να διασκεδάζουν στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει ένα πολύ αγαπημένο τους πρόσωπο, ο Μανώλης Κονταρός

Μάλιστα, ο γνωστός λυράρης, ο Ρεθυμνιώτης μουσικός ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο από την όμορφη γεμάτη κέφι και τραγούδι βραδιά.

Ο Μανώλης Κονταρός, ο οποίος εμφανίζεται στο πλευρό του Γιώργου Τσαλίκη, είχε κοντά του τα "κουμπαράκια" του, τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη οι οποίοι έδειξαν να διασκεδάζουν με τις επιτυχίες του Κρητικού μουσικού μέχρι τις πρώτες πρωινές μέρες.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια έκαναν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση τους στα εγκαίνια της σχολής του Λάκη Λαζόπουλου όπου και οι φωτογραφικοί φακοί έκαναν τη... νύχτα μέρα.

Οι δυο τους πλέον δεν κρύβονται μιας και το προηγούμενο διάστημα προσπαθούσαν να κρατήσουν μυστικές τις κοινές εξόδους τους, παρ' όλο που συχνά φωτογραφικό υλικό και βίντεο επιβεβαίωναν τη φήμη.

Όσο για τη γνωριμία τους, παρ' όλο που όλοι πίστευαν ότι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης γνωρίστηκαν εν ώρα δουλειάς, η εκπομπή Τι λες τώρα αποκάλυψε μία άλλη εκδοχή, ότι γνωρίστηκαν στο σπίτι του Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο.

Οι σχέσεις μάλιστα του ζευγαριού με τον ηθοποιό και παρουσιαστή είναι πολύ φιλικές.

Έτσι, η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη στα πρόσφατα εγκαίνια για να τον στηρίξουν.

Δείτε φωτογραφίες της τραγουδίστριας και του ηθοποιού και από τη χθεσινή έξοδό τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved