Νίκος Μπάρκουλης: Με αυτή τη γνωστή τραγουδίστρια είναι ζευγάρι - H κοινή φωτό
Showbiz

Νίκος Μπάρκουλης: Με αυτή τη γνωστή τραγουδίστρια είναι ζευγάρι - H κοινή φωτό

Την καλύτερη του φάση φαίνεται πως διανύει ο Νίκος Μπάρκουλης αφού και μεγάλη επιτυχία σημειώνει στο J2US αλλά και την ευτυχία στο πλευρό της αγαπημένης του. Ποια είναι η νεαρή τραγουδίστρια που του έχει πάρει το μυαλό;

Εδώ και λίγο καιρό έχει μάτια μόνο για το κορίτσι του της οποίας την ταυτότητα αποκάλυψε πρόσφατα και συγκεκριμένα μέσα από ένα βίντεο στο youtube κανάλι της Εβελίνα Νικόλιζα.

«Η κοπέλα μου είναι η Natasha Kay και είναι τραγουδίστρια. Έχω μπλέξει με τραγουδιστές, παρτενέρ τραγουδίστρια, κορίτσι τραγουδίστρια, είναι στο αίμα από ό,τι φαίνεται» είχε πει ο ίδιος ο Νίκος Μπάρκουλης ο οποίος δείχνει να είναι πολύ περήφανος για την κοπέλα του.

Μετά από αυτή τη δήλωση ο Νίκος Μπάρκουλης βρέθηκε στο πλευρό της στα MadWalk 2021 που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τρίτης 23 Νοεμβρίου στο Tae Kwon Do. Ο ταλαντούχος Νίκος Μπάρκουλης μόνο τυχαία δεν βρέθηκε εκεί αφού ανάμεσα στους καλλιτέχνες που έκαναν acts ήταν και η αγαπημένη του, Natasha Kay.

Η 22χρονη τραγουδίστρια ανέλαβε το act που συνόδευσε τα μοντέλα με τις δημιουργίες της Σίλιας Κριθαριώτη μαζί με τον Lil Koni. «Τα πήγες τέλεια. Είμαι περήφανος για εσένα», έγραψε ο Νίκος Μπάρκουλης στα stories του, ενώ κρατά στην αγκαλιά του τη σύντροφό του.

«Έχω στην οθόνη του κινητού μου φωτογραφία με την κοπέλα μου. Είμαι αρκετά in love», έχει παραδεχτεί ο ίδιος

Δες την κοινή τους φωτό

Διαβάστε επίσης

J2US: Ο Νίκος Μπάρκουλης και η Δέσποινα Βανδή έλυσαν on air την παρεξήγηση με την μητέρα του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved