Άκης Πετρετζίκης: Βίντεο από την οικογενειακή βόλτα του – Δείτε τον πέντε μηνών γιο του, Αχιλλέα!
Showbiz

Άκης Πετρετζίκης: Βίντεο από την οικογενειακή βόλτα του – Δείτε τον πέντε μηνών γιο του, Αχιλλέα!

Ο Άκης Πετρετζίκης απόλαυσε μία οικογενειακή βόλτα με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και τον γιο τους, Αχιλλέα και ο σεφ δημοσίευσε ένα μοναδικό βίντεο!

ο Άκης με την γυναίκα του απόλαυσαν τον καφέ τους και το φαγητό τους και συνεχώς τα βλέμματά τους ήταν στον μικρό τους γιο, Αχιλλέα!

Μάλιστα, μπαμπάς και γιος είχαν και μία απολαυστική «κουβέντα»!

Ο σεφ τον ρωτούσε: «Θες φαγητό; Ανυπομονείς για το φαγητό, ε; Εγώ πάντως πίνω το καφεδάκι μου» και ο μικρούλης που είναι πέντε μηνών γκρίνιαζε!

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Happy Day ο Άκης Πετρετζίκης δήλωσε: «Η πρώτη μου σκέψη όταν μάθαμε ότι περιμένουμε παιδάκι ήταν “ΟΚ, πρέπει να βρούμε χρόνο”! To παιδί θέλει χρόνο, πρέπει να ασχοληθείς μαζί του. Για παράδειγμα, θυμάμαι ότι πριν από ενάμιση χρόνο το κινητό μου έβγαλε ειδοποίηση για τον χρόνο που περνούσα – μπορεί να αφιέρωνα και δύο ώρες. Τώρα πλέον το κινητό χτυπάει, το σηκώνω, μιλάω και μετά το αφήνω. Πήγα και κουρεύτηκα γιατί έχανα 15 λεπτά τη μέρα για να στεγνώσω τα μαλλιά μου. Ήταν πράγματα άχρηστα».

Στις 2 Ιουλίου, ο Άκης Πετρετζίκης όσο και αν περίμενε πως έρχονται αλλαγές με την άφιξη του γιου του, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ήταν τόσο μεγάλες που θα άλλαζαν όλη του τη ζωή.

Ο σεφ είναι ένας υπέροχος μπαμπάς και όταν δεν δουλεύει, είναι συνεχώς με τον γιο του και την κούκλα σύζυγό του, Κωνσταντίνα!

Δείτε το μοναδικό βίντεο με τον πέντε μηνών γιο του!

Διαβάστε επίσης:

Άκης Πετρετζίκης: Θα ξετρελαθείς με το πρώτο βίντεο με τον γιο του!

Άκης Πετρετζίκης: Θα λιώσεις! Η απίθανη φώτο του γιου του, Αχιλλέα με κοστούμι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved