Τζίμης Σταθοκωστόπουλος - Ιωάννα Σιαμπάνη: Η πρόταση γάμου και το απίθανο μονόπετρο (Photos)
Showbiz

Τζίμης Σταθοκωστόπουλος - Ιωάννα Σιαμπάνη: Η πρόταση γάμου και το απίθανο μονόπετρο (Photos)

Η Ιωάννα Σιαμπάνη είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε μαζί με τα εγκαίνια στο κατάστημά της στη Γλυφάδα που έχει τα ρούχα με το δικό της brand name.

Το Σάββατο (4/12) το απόγευμα φίλοι την Ιωάννας Σιαμπάνη βρέθηκαν εκεί για να της ευχηθούν από κοντά και να διασκεδάσουν με τις μουσικές επιλογές του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Πρώην συμπαίκτριες της από το My style rocks δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από αυτή την ημέρα, καθώς ήταν ένα μικρό reunion για εκείνες.

Ωστόσο, η Ιωάννα Σιαμπάνη είχε κάθε λόγο να χαμογαλάει και να ποζάρει με το μονόπετρο στο δάχτυλό της που δεν πέρασε απαρατήρητο, καθώς την ημέρα που ξημέρωναν τα γενέθλιά της, ο σύντροφός της Τζίμης Σταθοκωστόπουλος της έκανε πρόταση γάμου.

«Ο Τζίμης είναι ο σύντροφός μου αρκετά χρόνια τώρα, έχουμε επισημοποιήσει και τη σχέση μας. Μου έκανε πρόταση γάμου ανήμερα των γενεθλίων μου, εχθές μετά τις 12 το βράδυ. Δεν έχω προλάβει ούτε ναι να πω. Θα δούμε πότε θα γίνει ο γάμος, όταν ηρεμήσουμε από τις δουλειές. Ήταν κάτι το οποίο και οι δύο το περιμέναμε, οπότε το ένιωσε και το είπε πολύ όμορφα και χάρηκα», δήλωσε η Ιωάννα Σιαμπάνη στο Open Weekend.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η Ιωάννα Μπούκη- Σρόιτερ, ο Τριαντάφυλλος, η Ελευθερία Ελευθερίου κ.α.

Δείτε στις φωτογραφίες της gallery που ακολουθεί ποιους είδαμε εκεί αλλά και το υπέροχο μονόπετρο της Ιωάννας:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved