Showbiz

Τζένη Μπότση για #metoo: «Η δική μου περίπτωση δε θα πάει στο δικαστήριο γιατί έχει παραγραφεί»

Gossip-tv Team

Η Τζένη Μπότση βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι και μίλησε για όλα, μεταξύ αυτών και για τις καταγγελίες που είχε κάνει πριν από κάποιους μήνες, για σεξουαλική κακοποίηση από συνάδελφό της.

Η αγαπημένη ηθοποιός με πολύ καλή διάθεση, μίλησε για τα πρώτα βήματα της καριέρας της με πολύ χιούμορ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με έβλεπα στην τηλεόραση όπως ήμουν στο ‘Σημάδι του Έρωτα’, ήμουν κοριτσάκι, πολύ παιδάκι. Δεν το περίμενα, ούτε τώρα, τα χάνω, έχω μεγαλώσει γενιές, είμαι σαν το ΝΟΥΝΟΥ».

Σε ό,τι αφορά τον ρόλο της στη σειρά Συμπέθεροι από τα Τίρανα, στην οποία πρωταγωνιστεί, η ηθοποιός είπε: «Την είχα δει την παράσταση, ήταν φοβερή, απίστευτο το γέλιο. Όταν με πήραν για να παίξω, ήμασταν μέσα στο lockdown και σκέφτηκα ότι θα βγω από το σπίτι μου και είπα ναι».

Η Τζένη Μπότση αποκάλυψε ότι το κλίμα στα γυρίσματα ήταν πάρα πολύ όμορφο και γελούσαν πολύ όλοι οι συντελεστές, όμως εκδήλωσε την θλίψη της που εκείνη τελείωσε τα γυρίσματά της, τα οποία πρόκειται να ολοκληρωθούν σύντομα και για τους υπόλοιπους ηθοποιούς. Στην ερώτηση αν θα συνεχιστεί και του χρόνου η σειρά μιας και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, η ίδια απάντησε ότι δεν γνωρίζει κάτι.

Η ηθοποιός μίλησε και για τον ρόλο της στη θεατρική παράσταση «Ποντικοπαγίδα» της Αγκάθα Κρίστι στο που ανεβαίνει στο θέατρο Νέος Ακάδημος. Μάλιστα, με χιούμορ είπε: «Αν δεν είχα το θέατρο θα ερχόσασταν σε ίδρυμα να με επισκεφτείτε. Πέρασα δύσκολα με τον κορωνοϊό».

Όσο για τις καταγγελίες της εις βάρος συναδέλφου της και γενικότερα το ελληνικό κίνημα #metoo η ίδια είπε: «Μόνο μπροστά μπορεί να πηγαίνει, πίσω δεν μπορεί να πάει. Η δική μου περίπτωση δε θα πάει στο δικαστήριο γιατί έχει παραγραφεί. Το ότι έχει παραγραφεί όμως δε σημαίνει ότι δεν έχει γίνει».

Διαβάστε επίσης:

Τζένη Μπότση: Σπάνιες φώτο της κατάξανθης δίχρονης κόρης της, Αλίκη (Photos)

Εγκλωβίστηκε στο σπίτι της η Τζένη Μπότση: «Κόβεται το ρεύμα! Δεν μπορώ να βγω από το σπίτι»

Μπότση: Η κόρη και η αδερφή της έχουν γενέθλια την ίδια μέρα - Ποζάρουν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved