Showbiz

Λύγισε η Ελένη Δήμου – Η συγκίνηση και τα δάκρυα on camera

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Τι λες τώρα, μίλησε η Ελένη Δήμου. Λύγισε η τραγουδίστρια όταν αναφέρθηκε στις απώλειες και πόσο πολύ της λείπουν οι δικοί της άνθρωποι που έχουν φύγει από τη ζωή. 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τη σχέση με το σύζυγό της, για την πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα της και τι θα άλλαζε αν μπορούσε. «Δύσκολη στιγμή στην καριέρα σου είναι όταν αισθάνεσαι ότι συνταξιοδοτείσαι και δεν πρέπει, γιατί δεν είναι η ώρα» υπογράμμισε.

«Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω μπορεί να άλλαζα την καλλιτεχνική μου πορεία και θα έφευγα για το εξωτερικό. Θα ήθελα μια λαμπερή καριέρα στο εξωτερικό» σημείωσε και πρόσθεσε πως η σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα της ήταν ο δίσκος «Προσωπικά» με τον Γιάννη Σπανό.

«Τα “τρώει” τα παιδιά του ο χρόνος. Το μόνο που δεν μπορεί να φοβάται ο άνθρωπος πια είναι η εμφάνισή του» τόνισε, αποκαλύπτοντας ότι έχει κάνει botox. «Ο φόβος είναι για τη φωνή, μ’ αυτό δουλεύω» συμπλήρωσε.

Μίλησε για τη σχέση της με το σύζυγό της, που μετρούν 34 χρόνια μαζί. «Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί 34 χρόνια, υπάρχει αγάπη και σεβασμός. Έχει υπάρξει περίοδος που δεν είχα καθόλου χρήματα. Ξόδευα πολλά λεφτά για την γκαρνταρόμπα μου, έχω δώσει 3,5 εκατομμύρια δραχμές για ένα ρούχο. Δεν μπορεί να είμαστε 12 εβδομάδες στο J2US και να ασχολείται η τηλεόραση μόνο όταν έπεσε το φιλί με τον Μαρίνο. Είναι ντροπή. Μου λείπει η μαμά μου, ο μπαμπάς μου, τα πεθερικά μου. Είναι που κάποιες θέσεις αδειάζουν από το τραπέζι των Χριστουγέννων», είπε εμφανώς συγκινημένη

Διαβάστε επίσης

J2US: Ελένη Δήμου και Νίκος Κοκλώνης σε ένα ντουέτο έκπληξη στη σκηνή του σόου!

Ελένη Δήμου: Τι είπε ο σύζυγός της για το φιλί στο στόμα με τον Κόνσολο στο J2US; (Video)

Ελένη Δήμου: «Φοβήθηκα πολύ! Με τσάκισε! Δεν έχω κλάψει ποτέ όσο έκλαψα στο νοσοκομείο»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved