Showbiz

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ξεκαθαρίζει: «Παρερμηνεύτηκε η δήλωση μου, παίρνω την ευθύνη»! Τι συνέβη;

Gossip-tv Team

Η Νατάσα Θεοδωρίδου σε μία σπάνια συνέντευξή της μίλησε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και το Τι λες τώρα για τις φήμες που την ήθελαν να είναι η παρουσιάστρια στο X-Factor

«Για 34 έτη η δουλειά μου είναι αυτή. Αυτό το καλοκαίρι ήταν τόσο μαγικό και έντονο που όταν τελείωσε, ευτυχώς το είχα δηλώσει, η ευχή μου ήταν να το συνεχίσω και ήρθε μπροστά μου η πρόταση για το Παλλάς» είπε μεταξύ άλλων αρχικά η αγαπημένη τραγουδίστρια η οποία δεν έκρυψε πόσο όμορφα πέρασε το καλοκαίρι που πέρασε.

Όταν ρωτήθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου για τις φήμες που την ήθελαν να παρουσιάζει φέτος το X-Factor η ίδια απάντησε θέλοντας να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο:

«Δεν θα γίνει αυτό με το X Factor, δεν θα γίνει! Γιατί νομίζω ότι εγώ το είπα λάθος και παρερμηνεύτηκε… Φταίω εγώ, παίρνω την ευθύνη. Δεν είπα τίποτα για αυτό. Είπα απλά ότι μου έγινε μια πρόταση, που όντως μου έγινε για να πάω στην κριτική επιτροπή.

Τόσα χρόνια όμως λέω πως δεν θα το κάνω αυτό ποτέ και θέλω να είμαι συνεπής. Δεν το λέω απλά για να το λέω, αλλά το εννοώ. Και είπα εγώ η καημενούλα, η δύστυχη πως «εντάξει, αν έκανα κάτι θα ήταν στην παρουσίαση ρε παιδί μου γιατί είναι λαμπερή και δεν έχεις ευθύνες». Δεν είναι δηλαδή ότι μου το πρότεινε κάποιος, απλά εγώ έτσι το σκέφτηκα».

Δείτε παραπάνω το βίντεο με όσα είπε:

Διαβάστε επίσης:

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η συγκίνηση στην κάμερα του Mega Καλημέρα - «Είμαι 51, δεν κρύβω την ηλικία μου»

Θεοδωρίδου: Η τρυφερή φωτό με τον Άγγελο Λάτσιο και το σχόλιο της Μενεγάκη! (photos+video)

Άγγελος Λάτσιος: Η συνάντηση με τη νονά του Νατάσα Θεοδωρίδου και τα λόγια αγάπης! (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved