Γιώργος Τράγκας: Έτσι μοιράστηκε η περιουσία του - Ποιος θα πάρει χρήματα, βίλες και διαμερίσματα
Showbiz

Γιώργος Τράγκας: Έτσι μοιράστηκε η περιουσία του - Ποιος θα πάρει χρήματα, βίλες και διαμερίσματα

Εκτενές ρεπορτάζ σχετικά με την περιουσία του Γιώργου Τράγκα παρουσιάστηκε σήμερα στην εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, παρουσιάστηκαν τα περιουσιακά του στοιχεία, αλλά και το πώς θα μοιραστούν, ρεπορτάζ που δημοσιεύει η εφημερίδα «ToSpirto».

Η βίλα στην Εκάλη, στην οποία ζούσε με την σύζυγό του, Μαρία, πηγαίνει στον μεγάλο του γιο, Γιάννη Τράγκα, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και φτιάχνει start up εταιρείες.

Ο μικρότερος γιος του, ο Φρέντυ, με τον οποίον ο Γιώργος Τράγκας είχε πει ότι είχαν τσακωθεί το τελευταίο διάστημα αλλά τον λάτρευε και τον αγαπούσε, θα αναλάβει να συντηρεί και να εκμεταλλεύεται μικρότερα ακίνητα που βρίσκονται στην περιφέρεια Αττικής και είναι του Γιώργου Τράγκα.

Η περιβόητη βίλα στη Μύκονο δεν πηγαίνει πουθενά, γιατί ο Γιώργος Τράγκας την ενοικίαζε τα καλοκαίρια. Έτσι πηγαίνει απλώς στον ιδιοκτήτη της.

Όσον αναφορά στα μετρητά, τα οποία σύμφωνα με την εφημερίδα «ToSpirto» είναι εκατομμύρια και όχι χιλιάδες, φρόντισε να τα μοιράσει ισομερώς στη σύζυγό του και τους δυο γιους του και αναμένεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ, να ανοίξουν οι τραπεζικές του θυρίδες και να μοιραστούν και αυτές ισομερώς στη σύζυγο και τα παιδιά του.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Τράγκα

Κηδεία Γιώργου Τράγκα: Συντετριμμένη η γυναίκα του δημοσιογράφου, Μαρία Καρρά (Video & Photos)

Γιώργος Τράγκας: Η επιθυμία της οικογένειάς του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved