Ελισάβετ Σπανού: Η αινιγματική ανάρτηση για την Μυριέλλα Κουρεντή και την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου!
Showbiz

Ελισάβετ Σπανού: Η αινιγματική ανάρτηση για την Μυριέλλα Κουρεντή και την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου!

Η Ελισάβετ Σπανού, μετά από τα καυτά φιλιά του Κατσαούνη και της Κουρεντή στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor (9-1) ανήρτησε σχετικό story, αφήνοντας αιχμές για την Παναγιωτακοπούλου και την Μυριέλλα

Το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης έχει επιστρέψει για τα καλά, με τα ευτράπελα να πηγαίνουν και να έρχονται, αλλά και με τα ερωτικά ειδύλλια να έχουν ξεκινήσει να πρωταγωνιστούν.

Η Ελισάβετ Σπανού συμμετείχε στον φετινό κύκλο του Survivor με την ομάδα των Διασήμων και από το πρώτο συμβούλιο του νησιού, βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση, καθώς οι συμπαίκτες της την καταψήφισαν για αγωνιστικούς κυρίως λόγους. Η τραγουδίστρια ήταν η πρώτη παίκτρια που επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και από εκείνη την ημέρα, παρακολουθεί ανελιπώς το ριάλιτι επιβίωσης και δεν αφήνει μάλιστα τίποτα "να πέσει κάτω".

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor (9-1) είδαμε την Μυριέλλα Κουρεντή να αντάλλάσσει παθιασμένα φιλιά με τον Γιώργο Κατσαούνη από την ομάδα των Μαχητών, κάτι που, όπως είδαμε, προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις μεταξύ των ομάδων. Η Ελισάβετ Σπανού, ανέβασε σχετικό story με το οποίο σχολίασε αινιγματικά: «Το κορίτσι είπε είναι πλατωνική η σχέση. Γελάει ο κόσμος».

Μάλιστα, η ίδια τα έβαλε και με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, που υποστήριξε την Μυριέλλα Κουρεντή και είπε ότι δεν ζούμε στο 1950 και ότι όλα αυτά που άκουγε ήταν απόψεις ξεκάθαρα οπισθοδρομικές. Η Ελισάβετ Σπανού είπε χαρακτηριστικά στο story της: «Πιο πολύ με στενοχωρεί ότι η Ναυσικά, την οποία έχω σε εκτίμηση, προσπαθεί να υποστηρίξει καταστάσεις που αντικειμενικά δεν κολακεύουν. Πόσο μάλλον αν υπάρχει και σχέση έξω»

Δείτε στην παρακάτω gallery τις δημοσιεύσεις της Ελισάβετ Σπανού

Διαβάστε επίσης:

Σπανού εναντίον Κουρεντή: «Εγώ ξέρω ότι όταν κάποιος σε φλερτάρει και δεν το θέλεις, το κόβεις»

Survivor: Η Σπανού για την «έκρηξη» του Βαλάντη και τον έρωτα του Κατσαούνη για την Μυριέλλα

Survivor: Η Ελισάβετ Σπανού «καρφώνει» την Μυριέλλα Κουρεντή: «Έχω ακούσει, έχει συζητηθεί ότι…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved