Showbiz

Βασίλης Ζούλιας για κορονοϊό: «Η πρώτη φορά ήταν μια βόλτα στο νεκροταφείο, ενώ η δεύτερη στο πάρκο»

Gossip-tv Team

O Βασίλης Ζούλιας αποκάλυψε σε τηλεοπτικές του δηλώσεις ότι νόσησε για δεύτερη φορά από κορονοϊό και ότι ευτυχώς το πέρασε πιο ελαφριά από ότι πίστευε και ότι τώρα είναι πολύ καλά. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους σχεδιαστές, του οποίου η δουλειά έχει αναγνωριστεί και διεθνώς, αφού οι δουλειές του είναι μοναδικές και η πορεία του αξιοθαύμαστη.

Ο Βασίλης Ζούλιας παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό, καθώς ο ίδιος νόσησε για δεύτερη φορά. Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας είπε ότι ήταν σε πιο καλή κατάσταση την δεύτερη φορά, μιας και δεν το πέρασε όσο δύσκολα το είχε περάσει το καλοκαίρι, που είχε νοσήσει.

Όπως ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή: «Είχα νοσήσει το καλοκαίρι και είχα το πιστοποιητικό νόσησης. Μόλις ολοκληρώθηκε το διάστημα του πιστοποιητικού και σκεφτόμουν να εμβολιαστώ, ήρθε η δεύτερη νόσηση. Οπότε τώρα θα έχω άλλο πιστοποιητικό. Η πρώτη φορά ήταν μία βόλτα στο νεκροταφείο και η δεύτερη μία βόλτα στο πάρκο. Τέτοια διαφορά»

«Η πρώτη φορά με επηρέασε πολύ σε ψυχολογικό, σωματικό και συναισθηματικό επίπεδο. Δε μπήκα στο νοσοκομείο βέβαια γιατί είχα ήπια συμπτώματα, απλά μου κράτησε πολύ. Ένα μήνα έκατσα στο σπίτι. Ταλαιπωρήθηκα. Την πρώτη φορά ταλαιπωρήθηκα, τη δεύτερη φορά τίποτα»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Ζούλιας: Το ατελιέ του είναι το παλιό σπίτι της Μελίνας Μερκούρη - Η αποκάλυψη on camera

Άφωνη η Καινούργιου με την εξομολόγηση του Βασίλη Ζούλια για τον εθισμό του στα ναρκωτικά

MadWalk 2021: Στα παρασκήνια του λαμπερού σόου! Όσα θέλεις να δεις από τα backstage! (videos+photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved