Showbiz

Γιάννης Φλωρινιώτης: Βγήκε από το νοσοκομείο - Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας του

Gossip-tv Team

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης βγήκε από το νοσοκομείο και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης πριν μερικές μέρες εισήχθη για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο, καθώς αντιμετώπισε λοίμωξη δευτέρου βαθμού και το οξυγόνο του ήταν αρκετά χαμηλό.

Ο γνωστός καλλιτέχνης με την επιστροφή του στην Ελλάδα από την Κύπρο, όπου βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους, παρουσίασε ακόμη πιο βαριά συμπτώματα στο αναπνευστικό του και χρειάστηκε να μεταβεί άμεσα στο νοσοκομείο.

Στην εκπομπή mega καλημέρα είχε μιλήσει σχετικά ο γιος του, Νίκος Φλωρινιώτης.

«Από εχθές μεγάλα sites γράφουν ότι είναι κρίσιμη η κατάσταση. Η κατάστασή του είναι σταθερή, έχει πολύ χαμηλό οξυγόνο, έχει τη βοήθεια μηχανημάτων. Είναι καλύτερα. Την Παρασκευή ήρθε από την Κύπρο, είχε μείνει και εκεί τρεις ημέρες στο νοσοκομείο, και από την Παρασκευή νοσηλεύεται στο Θριάσιο. Έχει λοίμωξη του αναπνευστικού. Δεν έχει κορονοϊό».

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης βγήκε από το νοσοκομείο και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Super Katerina» για το πως είναι η κατάσταση της υγείας του.

«Θα κάνω θεραπείες στο σπίτι με οξυγόνο μέχρι να ανέβει εκεί που πρέπει και θα είμαι εντάξει».

Δείτε το παραπάνω απόσπασμα.

Διαβάστε επίσης:

Σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου - Οι δηλώσεις του Νίκου Ζερβού που «πάγωσαν» το πλατό

Απρόσμενη αποκάλυψη από τον Άρη Μακρή: «Έχω συνευρεθεί ερωτικά σε...» (video)

Μπιμπίλας: Βγήκε στο Πρωινό και μίλησε για την ένταση με την Καινούργιου: «Στενοχώρησα την Κατερίνα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved