Ειρήνη Παπαδοπούλου- Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Ρομαντική απόδραση στα χιόνια!
Showbiz

Ειρήνη Παπαδοπούλου- Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Ρομαντική απόδραση στα χιόνια!

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι και δεν μπορούν να το κρύψουν, μιας και το χαμόγελό τους είναι τεράστιο, κάθε φορά που βρίσκονται αγκαλιά. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες του κοινού, με μεγάλη καριέρα στον χώρο της μουσικής και με δυναμικό φαν κλαμπ, που την ακολουθεί σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου διανύει μια από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της, αφού η ίδια είναι πολύ ερωτευμένη και με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, τα πηγαίνουν όλο και καλύτερα. Πριν από λίγες ημέρες, η τραγουδίστρια και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ πραγματοποίησαν το πρώτο τους ταξίδι για το νέο έτος, στο χιονισμένο Καϊμάκτσαλαν.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορες φωτογραφίες από το ταξίδι τους, που σε κάποιες οι δυο τους είναι αγκαλιά και ποζάρουν μαζί, ενώ είδαμε ότι έκαναν μια εκδρομή, μαζί με τους αγαπημένους τους φίλους, μιας και σε ορισμένα στιγμιότυπα ήταν όλη η παρέα μαζί. Η Ειρήνη Παπαπαδοπούλου έγραψε στην σχετική της δημοσίευση: #snow #snowday #love #lovegeneration #friends #havefun #2022 #smile

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε:

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο ποστ της

Διαβάστε επίσης:

Πασχαλάκης- Ειρήνη Παπαδοπούλου: Έρωτας παράφορος - «Νομίζω ότι βρήκα την γυναίκα της ζωής μου!»

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ντυμένη Αγιοβασιλίτσα στους δρόμους της Γλυφάδας!

J2US: Όλες οι εμφανίσεις, οι αποχωρήσεις και τα ζευγάρια που θα δούμε στον τελικό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved