Showbiz

«Πάγωσαν» Σκορδά-Λιάγκας! Η αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής τούς έκανε να λυγίσουν!

Gossip-tv Team

Πολλή συγκίνηση είχε η σημερινή εκπομπή Το Πρωινό για τους Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα οι οποίοι είχαν για καλεσμένο τους τον Βασίλειο Κωστέτσο

Ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής χθες (12/1) δεν έκρυψε την έντονη αντίδρασή του για το σχόλιο του δημοσιογράφου και ραδιοφωνικού παραγωγού Κώστα Γιαννακίδη, ο οποίος είπε στον αέρα της ραδιοφωνικής εκπομπής του «Τι θέλουν και βάζουν καρδιές από γουρούνια; Θα γίνουμε γουρουνόκαρδοι;».

Η τοποθέτηση αυτή δεν θα μπορούσε παρά να είναι το πρώτο θέμα συζήτησης των δύο παρουσιαστών με τον Βασίλειο Κωτσέτσο ο οποίος βρέθηκε στο πλατό του Πρωινού και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο Γιαννακίδης έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από τον σχεδιαστή, και μεταξύ άλλων είπε: «Άκουσα να μιλάει ο Βασίλειος Κωστέτσος και του έφυγε ένας λυγμός και αυτό που θα ήθελα να του πω είναι ότι δεν κατάλαβε καλά και εν μέρει τον δικαιολογώ γιατί αν δεν είναι ακροατής της εκπομπής δεν ξέρει το χιούμορ το οποίο κάνω. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ από τη στεναχώρια του και αυτό που θα ήθελα να του πω είναι ότι ο ίδιος μου είναι πάρα πολύ συμπαθής, τρέφω μεγάλο σεβασμό για την περιπέτεια υγείας του και εννοείται ότι σε καμία περίπτωση δεν είμαι ο άνθρωπος που θα έκανε χιούμορ πάνω στην αρρώστια κάποιων ανθρώπων.

Εγώ ήθελα να δείξω την αντίθεση. Κάτι που θεωρούμε συχνά ευτελές ή φθηνό ή προσβλητικό, είναι στην πραγματικότητα η επιτομή του ευγενούς, αυτό που μας δίνει ζωή και σηματοδοτεί την πρόοδο. Συνεπώς, τον παρακαλώ πάρα πολύ να μην στεναχωριέται και να προσέχει πολύ περισσότερο την υγεία του. Δεν νομίζω ότι πρόσβαλα κάποιον για να του ζητήσω συγγνώμη. Ασφαλώς και το χιούμορ έχει όρια και φαίνεται ότι για κάποιους ανθρώπους όπως ο κ. Κωστέτσος -ευτυχώς είναι μόνος του, δεν διαπίστωσα από άλλους ανθρώπους να έχουν στενοχωρηθεί- το χιούμορ που έκανα εγώ υπερέβη τα εσκαμμένα».

Ο Βασίλειος Κωστάτσος σχολίασε στη συνέχεια: «Είναι ωραία να δεχόμαστε τα λάθη μας. Εγώ έχω μάθει να ζητάω συγγνώμη».

Ο γνωστός σχεδιαστής αναφερόμενος στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, με την καρδιά του, αποκάλυψε ότι το 2017 υποβλήθηκε σε εγχείρηση τοποθέτησης βαλβίδας καθώς η δική του δεν λειτουργούσε. Όπως τόνισε, έβαλε βαλβίδα από χοίρο ή ταύρο που τον βοήθησε να συνεχίσει τη ζωή του και αυτός ακριβώς ήταν ο λόγος που ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από το σχόλιο του δημοσιογράφου.

Δείτε το βίντεο με τα συγκινητικά λόγια του Βασίλειου Κωστέτσου στη συνέντευξη εξομολόγησή του:

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο τελευταίος σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή; Οι φήμες ότι «πετάει» για Άγιο Δομίνικο

Survivor: Να γιατί «έστησαν» αγώνα! Τσουχτερές οι ρήτρες για την οικειοθελή αποχώρηση παίκτη!

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η νέα του καθημερινότητα, απομονωμένος και αποφεύγοντας τον φωτογραφικό φακό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved