Showbiz

Φωτεινή Δάρρα: Η καταγωγή από τη Ζάκυνθο, το ταξίδι στη Λιβύη και η αγάπη της για το τραγούδι!

Gossip-tv Team

Η Φωτεινή Δάρρα παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για την καταγωγή της, την αγάπη της για τη μουσική, αλλά και τα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες, η οποία έχει συμπληρώσει πολλές δεκαετίες στο χώρο της μουσικής, μιας και είναι κάτι που αγαπάει και πάρα πολύ.

Η Φωτεινή Δάρρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπη "Δυνατά" και εξομολογήθηκε στον Κωστή Μαραβέγια, για όλους και για όλα. Η ίδια μίλησε για την καταγωγή της από την Ζάκυνθο και έκανε μια μικρή αναδρομή στο πρώτο ταξίδι που έκανε στην Λιβύη, για να συναντήσει τον πατέρα της.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν πρόλαβε να έρθει ο μπαμπάς μου στην Ελλάδα επειδή ήρθα πρόωρα με πήγε η μαμά και τα αδέρφια μου για να με δει ο μπαμπάς μου. Η αδερφή μου είχε πει τότε τη μυθική φράση “Μπαμπά, σου συστήνω την αδερφή μου”».

«Η διαφορετική κουλτούρα με την οποία ήρθε σε επαφή διαμόρφωσαν σε έναν βαθμό και το ρεπερτόριό της όταν μεγάλωσε και ασχολήθηκε με τη μουσική. Γεννήθηκα στη Ζάκυνθο πήγαμε στη Λιβύη αμέσως για να με γνωρίσει ο μπαμπάς μου. Εκεί ο πατέρας μου δούλευε ως εργοδηγός, ζούσαμε σε ένα γκέτο και άκουγα τις φωνές του μουεζίνη και διαμόρφωσαν μία κουλτούρα μου παρόλο που δεν τραγουδάω ανατολίτικα τραγούδια. "Δεν είναι κτήμα μου αλλά είναι ένα κτήμα που έχω ζήσει μέσα"»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Φωτεινή Δάρρα: «Περνάω δύσκολα τον κορονοϊό – Νοσεί και η 82χρονη μητέρα μου»

Θετική στον κορονοϊό και η Φωτεινή Δάρρα! Αγωνία για την επίσης θετική στον ιό 82χρονη μητέρα της!

Δύσκολες ώρες για την Φωτεινή Δάρρα - Η οικογένειά της στην Εύβοια! Εγκατέλειψαν το σπίτι τους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved