Τζώρτζης Μονογυιός: Η πρώτη ανάρτηση της αδελφής του, βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού! Η παράκλησή της
Showbiz

Τζώρτζης Μονογυιός: Η πρώτη ανάρτηση της αδελφής του, βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού! Η παράκλησή της

Σε κλίμα οδύνης πρόκειται να αποχαιρετήσουν συγγενείς και φίλοι τον Τζώρτζη Μονογυιό που το βράδυ της Πέμπτης έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή! 

Ο γνωστός επιχειρηματίας άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο όταν το πανάκριβο αυτοκίνητο που μόλις είχε παραλάβει από αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, προσέκρουσε σε δέντρο και πήρε αμέσως φωτιά. Στη Ferrari επέβαινε και η σύζυγός του Αθηνά η οποία νοσηλεύεται με βαριά χτυπήματα στα πόδια και πρόκειται να χειρουργηθεί.

Η αδελφή του, βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μανογυιού όλες αυτές τις μέρες δεν είχε δηλώσει κάτι δημόσια ούτε είχε κάνει κάποια ανάρτηση για τον θάνατο του αδελφού της που της στοίχισε όπως και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του. Σήμερα, με μία λιτή της ανάρτηση στα social media και ενόψει της κηδείας του 45χρονου άτυχου επιχειρηματία, θέλησε να εκφράσει την παράκληση της οικογένειάς της. Συγκεκριμένα το μήνυμά της ανέφερε:

"ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου, σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας ότι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ.

Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου στην Τράπεζα Alpha Bank: GR29 0140 6310 6310 0200 2007 050

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας.

Κατερίνα Μονογυιού

Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ".

Διαβάστε επίσης

Τζώρτζης Μονογυιός: Το τροχαίο στα 20 που του είχε αλλάξει τη ζωή και ο χαμός του κολλητού του φίλου

Τα φονικά τροχαία και οι διάσημοι Έλληνες που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο

Τζώρτζης Μονογυιός: Οι δύσκολες στιγμές της αδερφής του και η αποκάλυψη για τη μητέρα του

Συγκλονισμένη η Μενεγάκη: Η γνωριμία με τον Τζώρτζη Μονογυιό και η συνάντηση στη Μύκονο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved