Ευαγγελίδου: Κατάφερα να ζω από την δουλειά μου 30 χρόνια τώρα. Αλλά ως εκεί. Δεν έκανα περιουσία
Showbiz

Ευαγγελίδου: Κατάφερα να ζω από την δουλειά μου 30 χρόνια τώρα. Αλλά ως εκεί. Δεν έκανα περιουσία

Ηθοποιός με ήθος, συνέπεια και αλήθεια. Ο λόγος για την Καλλιόπη Ευαγγελίδου.

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή στο ευρώ κοινό ως «Τατιάνα Δράκου» στη «Λάμψη», μίλησε για το πως διαχειριζόταν τότε τη δημοτικότητά της, για το αν έβγαλε χρήματα από τη σειρά του Νίκου Φώσκολου και αν θα ξαναέκανε τηλεόραση.

-Τι σας έλεγε ο κόσμος όταν σας συναντούσε στο δρόμο; Και πώς διαχειριζόσασταν τότε τη δημοτικότητά σας;

Νομίζω το «κορίτσι μου τι τραβάς» ήταν η πιο συνήθης φράση αλλά και το «είστε πιο αδύνατη από ό,τι στην τηλεόραση». Μια μέρα έπινα το πρωί καφέ σε μια αυλή σε ένα νησί που είχα πάει διακοπές και δυο κυρίες όρμησαν κυριολεκτικά μέσα και άρχισαν να κλαίνε και με αγκαλιάζουν. Με την αναγνωρισιμότητα δεν τα πήγα ποτέ καλά. Ντρέπομαι και φέρομαι αμήχανα αλλά αυτό είναι ένα δικό μου πρόβλημα που δεν μπόρεσα ποτέ να ξεπεράσω. Προσπαθούσα πάντα να μην με γνωρίζουν και νομίζω το πέτυχα.

-Θα λέγατε πως βγάλατε χρήματα από τη σειρά, δεδομένων των συνθηκών τότε στην ελληνική τηλεόραση;

Είναι πολύ δύσκολη υπόθεση ακόμη και το να ζει κανείς από το επάγγελμα του ηθοποιού. Εγώ κατάφερα να ζω από την δουλειά μου 30 χρόνια τώρα. Ήταν τεράστια τύχη να ξεκινήσω σε μια δουλειά, στα 21 μου χρόνια που για πολλά χρόνια μου έδινε μισθό και ένσημα που μπορούσα να ζω με μια πολύ καλή ποιότητα ζωής για όσο την έκανα. Αλλά ως εκεί. Δεν έκανα περιουσία. Ούτε και είναι εύκολο στη δουλειά μας να γίνει κάτι τέτοιο. Είτε γιατί οι ηθοποιοί σπάνια ξέρουμε να διαχειριζόμαστε τα λεφτά που έρχονται από ιδιοσυγκρασία, είτε γιατί χρειάζονται πολλές καλές δουλειές για πολλά συνεχόμενα χρόνια για να δημιουργηθεί περιουσία από αυτή την δουλειά. Πράγμα σπάνιο.

-Πώς θα θυμάστε πάντα αυτήν την περίοδο;

Με μεγάλη αγάπη για όλους και για όλα. Έτσι θυμάμαι τη «Λάμψη» και τη συνεργασία μου με όλους. Με μεγάλη αγάπη και ευγνωμοσύνη. Ήμουν πολύ νέα. Με στήριξαν, με προστάτεψαν, με παίνεψαν, με πρόβαλαν, με αγάπησαν. Ήμουν πολύ τυχερή και γενικά είμαι. Έχω εισπράξει πολλή αγάπη και αποδοχή. Δεν είναι αυτονόητα αυτά τα πράγματα. Οι νέοι άνθρωποι συνήθως ταλαιπωρούνται πολύ. Ο χώρος είναι δύσκολος και σκληρός. Είχα την ευτυχία να συναντήσω στον δρόμο μου καλούς ανθρώπους ή να τους βγάζω τον καλό εαυτό τι να πω. Πάντως δεν έχω βάρη μέσα μου κι ούτε εγώ θέλω να δημιουργώ βάρη στους άλλους.

-Θα ξανακάνετε τηλεόραση;

Στη δουλειά μας, μας επιλέγουν. Είναι σαν να με ρωτάς αν θα ξαναδώσω συνέντευξη. Αν μου το προτείνουν και γίνεται από πλευράς απόστασης και άλλων υποχρεώσεων και είναι κάτι που δεν παρεξηγεί αυτά που μπορώ να κάνω, γιατί όχι. Προσπάθησα μέσα στον χρόνο να μην χάσω τον εαυτό μου και να βελτιώνομαι μέσα στην δουλειά μου. Προσπαθώ να μεγαλώνω επιτυχώς και να εξελίσσομαι. Αυτό μπορώ να κάνω και με ενδιαφέρει να κάνω εγώ. Τα υπόλοιπα αν και όποτε προκύψουν θα είναι μια ευτυχής ή όχι ευτυχής σύμπτωση.

-Με τη ασχολείστε σήμερα και τι ετοιμάζετε στο εγγύς μέλλον;

Σήμερα είμαι ηθοποιός στο Κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος και ετοιμάζουμε την παράσταση του έργου «Οι Προστάτες» του Μήτσου Ευθυμιάδη σε μουσική του Χρήστου Λεοντή και σκηνοθεσία του Γιώργου Κιουρτσίδη που θα κάνει πρεμιέρα τέλος Ιανουαρίου στην Μονή Λαζαριστών.

Πηγή:Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Δείτε πώς είναι σήμερα η «Τατιάνα» από τη «Λάμψη»!

Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Έχασε συγγενικό της πρόσωπο από κορονοϊό: «Δεν είχε υποκείμενα νοσήματα»

Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Το ατύχημα που την οδήγησε στα επείγοντα και έφυγε με... ράμματα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved