Showbiz

Κατερίνα Γερονικολού για Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Είμαι συναισθηματικά παραδομένη... Δεν μου λείπει κάτι»

Gossip-tv Team

Η Κατερίνα Γερονικολού, καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη μίλησε για την μεγάλη της αγάπη που είναι η δουλειά της, για την επαγγελματική συνύπαρξή της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, αλλά και για την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Δουλεύω πολύ προς μια κατεύθυνση. Εύχομαι να μου συμβεί. Το ονειρεύομαι μέρα νύχτα και κάποια στιγμή είναι σαν να μου έρχεται. Γι' αυτό πιστεύω στα παραμύθια. Πάντα ονειρευόμουν, από πολύ μικρή και κάποια πράγματα έγιναν αλήθεια και στην προσωπική και στην επαγγελματική μου ζωή. Είναι ευλογία να κάνεις τη δουλειά που αγαπάς” είπε η Κατερίνα Γερονικολού.

Η ίδια συνέχισε μιλώντας για το παρελθόν της, αναφέρθηκε στην εποχή που σπούδασε νομική και δημοσιογραφία αλλά και πώς κατάφερε να μεταπηδήσει στο θέατρο. Όπως παραδέχτηκε: "Ενηλικιώθηκα στα 30. Ήμουν σε ένα ροζ συννεφάκι”.

Όσο για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη με τον οποίο είναι μαζί και ερωτευμένη, όταν ρωτήθηκε από την Ελένη Μενεγάκη για τη δήθεν πρόταση... γάμου στο τρέιλερ της εκπομπής που παρουσιάζει εκείνος, το Fishy, παραδέχτηκε: "Δεν είμαστε καθόλου αυτής της νοοτροπίας. Δεν το συζητάμε, δεν το σκεφτόμαστε. Όταν είσαι ικανοποιημένος, είναι απληστία να θέλεις κι άλλα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος [...]

Επίσημα δεσμευμένη είμαι. Και επίσημα είμαι και δεσμευμένη είμαι, συναισθηματικά παραδομένη, οπότε δεν νιώθω καμία ανάγκη για κάτι παραπάνω. Ίσα-ίσα μπορώ να σου πω με κάνει να νιώθω πιο ελεύθερη ότι ο καθένας κάθε μέρα είναι επιλογή του να είναι δίπλα στον άλλον. Και αν σταματήσει πια αυτό να συμβαίνει, τι να κάνουμε; Έτσι είναι η ζωή. Κάποια πράγματα αλλάζουν, δεν είναι για πάντα. Αν κάτι αλλάξει θα είναι πιο εύκολο να λυθεί όλο αυτό. Δεν μου λείπει κάτι. Είμαι καλά”.

Διαβάστε επίσης:

Η Γερονικολού στο gossip-tv:«Έχω έρθει σε δύσκολες συνθήκες... η μαγκιά είναι να λες θα τα καταφέρω»

Χαμογέλα και πάλι: Η αναφορά στον Μαραντίνη και η αντίδραση της Χρηστίδου

Κατερίνα Γερονικολού: «Δεν συγκαταλέγω τον Πέτρο Φιλιππίδη στις κακές μου συνεργασίες» (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved