Stan: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά τα «ευχαριστώ» της Μονογυιού για όσους απεγκλώβισαν τον αδελφό της
Showbiz

Stan: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά τα «ευχαριστώ» της Μονογυιού για όσους απεγκλώβισαν τον αδελφό της

Ο Stan, όπως αποκαλύφθηκε λίγες μέρες μετά το τροχαίο δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογυιού ήταν ένας από τους ανθρώπους που βοήθησαν στον απεγκλωβισμό του επιχειρηματία και της συζύγου του Αθηνάς, λίγα λεπτά μετά το συμβάν. 

Συγκλονισμένος ακόμα από όσα είχε αντικρίσει εκείνο το βράδυ, ο Stan είχε περιγράψει τα όσα έζησε από κοντά, μίλησε στην εκπομπή Τι λες τώρα την περασμένη Κυριακή, περιγράφοντας λεπτό προς λεπτό τα όσα αντίκρισε.

Με δηλώσεις της στις κάμερες η Κατερίνα Μονογυιού λίγη ώρα πριν την κηδεία του αδερφού της, Τζώρτζη, στη Μύκονο χθες (18/1), θέλησε να ευχαριστήσει τους ήρωες όπως είπε που απεγκλώβισαν εκείνον και τη σύζυγό του, χωρίς όμως να αναφέρει τον τραγουδιστή.

Η βουλευτής Κατερίνα Μονογυιού είπε χαρακτηριστικά:

«Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους ήρωες, τον Γιώργο και τον Ανέστη, που απεγκλώβισαν την Αθηνά και τον αδερφό μου, από την πόρτα του συνοδηγού, που τον έβγαλε να κοιμάται. Δεν θα ήθελα άλλες ερωτήσεις, ευχαριστώ».

Ο Stan, αργά χθες το βράδυ έκανε μία ανάρτηση όλο νόημα, αναφερόμενος σε εκείνο το βράδυ που όπως έρχεται στο μυαλό του, φαντάζει εφιαλτικό. Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής έγραψε στην ανάρτησή του:

«Συμμερίζομαι και κατανοώ απόλυτα τους οικείους του εκλιπόντος οι οποίοι έχασαν τον άνθρωπό τους και το μόνο που έχω να πω είναι τα θερμά μου συλλυπητήρια. Άπαντες γνωρίζουν ότι ήμουν παρών στο δυστύχημα, και αυτό έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές με οπτικό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους αλλά και με βίντεο που έχουν δημοσιοποιηθεί ήδη στα Μέσα.

Αυτός είναι και ο λόγος που έχω υποβάλλει ήδη κατάθεση στο στάδιο της προανάκρισης. Αυθόρμητα έσπευσα να βοηθήσω με όποιο δυνατό τρόπο μπορούσα – όχι για να παινευτώ ηρωισμούς – αλλά γιατί ανθρώπινα το ένστικτο μου με οδήγησε εκεί. Αυτά που αντίκρισα δεν θα τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Όμως, χάθηκε μια ζωή. Ας σεβαστούμε λοιπόν τον πόνο των αγαπημένων του ανθρώπων».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

«Λύγισε» στον αέρα ρεπόρτερ του Alpha για τον Μονογυιό - Η στενή σχέση με την αδερφή του

Συντετριμμένη η Μονογυιού: «Ευχαριστώ τους ήρωες που απεγκλώβισαν την Αθηνά και τον αδερφό μου»

Τζώρτζης Μονογυιός: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της μάνας του (Photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved