Ρέμος – Μπόσνιακ: Σπάνια εμφάνιση με την κόρη τους – Η βόλτα και οι τσαχπινιές της μικρής Ελένης
Showbiz

Ρέμος – Μπόσνιακ: Σπάνια εμφάνιση με την κόρη τους – Η βόλτα και οι τσαχπινιές της μικρής Ελένης

Μια ευτυχισμένη οικογένεια έχουν δημιουργήσει ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ.

Το ζευγάρι είδε τη ζωή του να αλλάζει ολοκληρωτικά με τον ερχομό της μικρής Ελένης να φέρνει την απόλυτη ευτυχία και χαρά στο σπιτικό τους.

Τόσο ο τραγουδιστής όσο και η σχεδιάστρια παρά τις υποχρεώσεις τους, έχουν ως απόλυτη προτεραιότητα την κόρη τους και για αυτό σε κάθε ευκαιρία απολαμβάνουν χρόνο μαζί και εκτός σπιτιού.

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τους απαθανάτισε όλους μαζί σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορίων προαστίων να κάνουν τις αγορές τους.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες η μικρή δεν άφησε λεπτό το χεράκι της από τους γονείς της ενώ έδειχνε απόλυτα ευτυχισμένη κάνοντας τις τσαχπινιές της.

Πρόσφατα ο Αντώνης Ρέμος είχε μιλήσει για την κόρη του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά. Το μόνο που εύχομαι είναι να μπορέσω να δω το παιδί μου μεγάλο και να σας πω και κάτι… Κάποια στιγμή προχθές έπαιξε από ένα live μου το τραγούδι «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου» και της είπα ‘μακάρι ο Θεός να με ευλογήσει και να καταφέρω στο γάμο σου να τραγουδήσω αυτό το τραγούδι και να χορεύεις εσύ με τον άντρα σου’ και συγκινήθηκα πάρα πολύ»

Διαβάστε επίσης

Ρέμος: Θα έχω την κόρη μου κοντά μου στις γιορτές. Πρώτη φορά που θα περάσω στο μαγαζί οικογενειακά

Αντώνης Ρέμος: H πρώτη συνάντηση με την Μαρινέλλα και η αινιγματική απάντηση για το X Factor

Ρέμος: Έρχονται στιγμές που φτάνω στα όρια της παράνοιας-Είμαι στην αναζήτηση της τέλειας ισορροπίας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved