Σασμός - Χατζησταματίου: «Είπε ότι έχει σφαίρα στον ώμο από τον αδελφό του πατέρα του λόγω βεντέτας»
Showbiz

Σασμός - Χατζησταματίου: «Είπε ότι έχει σφαίρα στον ώμο από τον αδελφό του πατέρα του λόγω βεντέτας»

Ο πρώτος καλεσμένος απόψε το βράδυ του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show ήταν ο Στρατής Χατζησταματίου ή αν προτιμάτε, ο Μανώλης από τον Σασμό

Ο νεαρός ηθοποιός ο οποίος είναι μόλις 24 ετών, μίλησε αρχικά για το πώς έφτασε να γίνει ηθοποιός: «Η κλίση μου προς το θεάτρο άρχισε πολύ νωρίς. Στην πρώτη δημοτικού».

Και συνέχισε: "Πέρασα στη Νομική, μου έχει μείνει ένα μάθημα, δίνω στις 10 Φλεβάρη».

Ο Στρατής Χατζησταματίου μίλησε για την οικογένειά του, αποκαλύπτοντας ότι και οι δύο γονείς του είναι πολιτικοί μηχανικοί ενώ μίλησε και για τα δύο ακόμα αδέλφια του, τον Μαρίνο και τον Κωνσταντίνο. Εκείνος είναι ο μεγαλύτερος από τους τρεις. Όπως είπε, κανένας από τους γονείς του δεν τον πίεσε να ασχοληθεί με το επάγγελμά του ενώ τόνισε: «Ήμουν καλός μαθητής στο σχολείο, πάντα με ενδιέφερε η νομική και ακόμα με ενδιαφέρει, αλλά το όνειρό μου ήταν η υποκριτική».

Σε ό,τι αφορά τον ρόλο του στον Σασμό ο ίδιος αποκάλυψε: «Έκανα πολλές φορές κάστινγκ για να πάρω τον ρόλο στον Σασμό».

Και συνέχισε λέγοντας: "Ο ρόλος του Μανώλη στον Σασμό έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον".

Σε ό,τι αφορά τώρα την αντίδραση του κόσμου όταν τον αντικρίζει, ο Στρατής Χατζησταματίου αποκάλυψε: "Όταν με σταματάει ο κόσμος στο δρόμο για να βγάλουμε φωτογραφία, νιώθω μια αμηχανία, μου φαίνεται λίγο περίεργο".

Και τόνισε: "Υπάρχουν πάρα πολλά αρνητικά σχόλια σε σχέση με τις επιλογές του ρόλου, τα διαβάζω στο twitter και γελάω".

Ο ηθοποιός μίλησε και για ένα περιστατικό που συνάντησε μαζί με τους συναδέλφους του όπως ο Γιώργος Αμούτζας στην Κρήτη. Όπως είπε: «Συναντήσαμε έναν καταπληκτικό άνθρωπο στην Κρήτη που μας είπε ότι έχει σφαίρα στον ώμο του από τον αδελφό του πατέρα του λόγω βεντέτας».

Ο ίδιος κατέληξε λέγοντας: "Η λέξη Σασμός έχει μία έννοια που ενώνει την υποκριτική με τη νομική, αφορά στη συνεννόηση και την επικοινωνία των ανθρώπων".

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του νεαρού ηθοποιού:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved