Κώστας Νικούλι: Αυτή είναι η ηθοποιός σύντροφός του - Πώς αυτή η σχέση του άλλαξε τη ζωή
Showbiz

Κώστας Νικούλι: Αυτή είναι η ηθοποιός σύντροφός του - Πώς αυτή η σχέση του άλλαξε τη ζωή

Σασμός: Κώστας Νικούλι Κατερίνα Μαούτσου: Η ζωή τους κάτω από την ίδια στέγη και η επιτυχία!

Μπορεί πριν από τη συμμετοχή του στη σειρά του Alpha να είχε ήδη μια επιτυχημένη πορεία, ωστόσο ο ρόλος του Πετρή στο Σασμό, είναι εκείνος που τον έκανε πιο αναγνωρίσιμο και φυσικά αγαπητό στο τηλεοπτικό κοινό αφού με τις υποκριτικές του ικανότητες και τον υπέροχο χαρακτήρα του, ο κόσμος τον λάτρεψε.

Την ίδια χαρά και ευτυχία βιώνει όμως και στην προσωπική του ζωή αφού εδώ και αρκετό καιρό είναι ζευγάρι με την επίσης ηθοποιό και κούκλα, Κατερίνα Μαούτσου.

Εκείνος 27 και η αγαπημένη του 35 με τη διαφορά ηλικίας στη δική τους σχέση να μην έχει παίξει κανέναν απολύτως ρόλο.

Πώς η σχέση αυτή άλλαξε τη ζωή του ηθοποιού;

Η Κατερίνα έχει φέρει μεγάλες αλλαγές στη ζωή του, αφού είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός πέρασε στο στάδιο της συγκατοίκησης. ««Είμαι σε μια φάση που τρέχω αρκετά, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Βρίσκομαι με ανθρώπους που με αγαπούν και τους αγαπώ. Έχει ανοίξει ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή μου. Εδώ και 6 μήνες συζώ με την κοπέλα μου. Παρακολουθούμε μαζί τη σειρά. Μένουμε μαζί. Είναι πολύ ωραία που συγκατοικούμε. Είναι η πρώτη φορά που το κάνω. Δε σκέφτομαι ποτέ το τέλος. Δε νομίζω ότι υπάρχει τέλος. Την ώρα που βλέπουμε τη σειρά που κάνει παρατηρήσεις. Είναι και αυτή ηθοποιός»», είπε πρόσφατα ο ίδιος.

Τα σχέδια γάμου

«Δεν είμαι ακόμη παντρεμένος. Συζώ εδώ και οκτώ μήνες με τη σύντροφό μου. Έχουμε συζητήσει για γάμο αλλά πιο πολύ την ενδιαφέρει το πάρτι. Το πότε θα διασκεδάσουμε… Έτσι το σκεφτόμαστε! Το έχουμε πει ότι δεν θέλουμε τα στερεοτυπικά, αλλά το ξωκλήσι υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού της και το αναφέρει συχνά. Στο θέατρο γνωριστήκαμε, στην παράσταση Ροσμαρί. Εκεί βρεθήκαμε και αγαπηθήκαμε. Ζηλιάρης είμαι, δεν το κρύβω», είπε ο Κώστας Νικούλι στην εκπομπή The 2night show.

Ποια είναι η Κατερίνα Μαούτσου

Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου καθώς και από το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Θεσμοφοριάζουσες (2018), Η λάμψη μιας ασήμαντης νύχτας (2018), Ο Βυσσινόκηπος (2012), Τιτανικός – electro dance tragedy (2009).

Ήδη μετρά πολλές ενδιαφέρουσες συνεργασίες, όπως με τους Γιάννη Μπέζο, Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο, Θωμά Μοσχόπουλο και Βίκυ Σταυροπούλου.

Δες φωτογραφίες στη gallery

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved