Χαραλαμπόπουλος - Πρίντζου: Συγκλονίζουν οι εικόνες από το σπίτι τους μετά την έκρηξη στη Συγγρού
Showbiz

Χαραλαμπόπουλος - Πρίντζου: Συγκλονίζουν οι εικόνες από το σπίτι τους μετά την έκρηξη στη Συγγρού

Σοκάρουν οι εικόνες από το σημείο που έγινε η έκρηξη στη λεωφόρο Συγγρού το πρωινό της Τετάρτης (26-01). Συγκλονισμένοι από το τραγικό συμβάν ο Βασίλης Χαραλαμποπούλος και η σύζυγός του, Λίνα Πρίντζου, οι οποίοι μένουν στην απέναντι πολυκατοικία από το σημείο που έγινε η έκρηξη!

Η ηθοποιός μάλιστα ανέφερε το περιστατικό γράφοντας στην προσωπική της σελίδα στο facebook πως «ήταν τέτοιο το κύμα που θα μπορούσε να μην ζούσαμε» ενώ οι φωτογραφίες από το σπίτι τους είναι τρομακτικές.

«Η έκρηξη έγινε ακριβώς απέναντι από την πολυκατοικία μας! Ήταν τρομακτική! Όπως μας είπε ο πυροτεχνουργός, ήταν τέτοιο το κύμα που θα μπορούσε να μην ζούσαμε. Διαλύθηκαν κουφώματα και ψευδοοροφές, είναι σαν να μας βομβάρδισαν, αλλά ευτυχώς είμαστε όλοι καλά άνθρωποι και σκυλιά!», έγραψε η Λίνα Πρίντζου, μετά την έκρηξη στη Συγγρού ενώ ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ανέβασε σχετικές φωτογραφίες από τις ζημιές που άφησε πίσω της η έκρηξη στο σπίτι τους.

«Το πρωινό μας ξύπνημα από το ωστικό κύμα της έκρηξης», σημείωσε στη φωτογραφία που φαίνεται το υπνοδωμάτιο τους, ενώ ανέβασε και μια ακόμη, όπως την απαθανάτισε από το σπίτι τους που είναι σε απόσταση αναπνοής από το σημείο.

Δες τις φωτό στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved