Βαλέρια Λάτσιου: Η απίστευτη ομοιότητα με τη Μενεγάκη και οι ευχές για τα γενέθλιά της
Showbiz

Βαλέρια Λάτσιου: Η απίστευτη ομοιότητα με τη Μενεγάκη και οι ευχές για τα γενέθλιά της

Γενέθλια έχει σήμερα η Βαλέρια Λάτσιου, η κόρης της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου.

Η Βαλέρια γίνεται σήμερα, 28 Ιανουαρίου 14 χρονών και η ομοιότητα με την παρουσιάστρια είναι εκπληκτική!

Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της κόρης της στο instagram μία από το παρελθόν και μία τωρινή και μείναμε άφωνοι με την ομοιότητα μαμάς και κόρης.

Η παρουσιάστρια έγραψε χαρακτηριστικά: «Δηλώνω περήφανη μανουλα μιας ακόμη υπεροχής κόρης ! Χρόνια πολλά Βαλέρια ! Σ αγαπώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου !#mamaeleni #eleni #περηφανημανουλα #14#birthday #love»!

Είναι κούκλα και είναι ίδια η Ελένη Μενεγάκη!

Και μπορεί να λένε ότι η μικρότερη κόρη της, Μαρίνα Παντζοπούλου της μοιάζει περισσότερο από όλα τα παιδιά, όμως η ομοιότητα της Βαλέριας με την παρουσιάστρια είναι εκπληκτική!

Το τρίτο κατά σειρά παιδί που απέκτησαν η παρουσιάστρια και ο άλλοτε ισχυρός άντρας του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος είναι πια 14 ετών και είναι ένα πανέμορφο κορίτσι φτυστό η Ελένη Μενεγάκη!

Η Βαλέρια Λάτσιου είναι ένα ήσυχο αλλά και παραπονιάρικο κορίτσι, λατρεύει τα social media και όπως είχε αποκαλύψει η Ελένη διαβάζει και τη μικρότερη αδερφή της, τη Μαρίνα!

Η 14χρονη κόρη της δείχνει να είναι δεινή χρήστης των social media και όπως είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια σε παλιότερες δηλώσεις της μέσα από την εκπομπή της η Βαλέρια ήταν εκείνη που την είχε μάθει να κάνει Insatgram Stories, γεγονός που αποδεικνύει ότι τα πάει αρκετά καλά με την τεχνολογία.

Η Βαλέρια Λάτσιου είναι το μοναδικό παιδί της Ελένης που έχει πάρει τα μάτια της, τη μύτη της και τα σαρκώδη χείλη της... Μεγαλώνει και μοιάζει στην Ελένη και τρανή απόδειξη οι παρακάτω φωτογραφίες!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved