Showbiz

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Με του δυο πρώην συζύγους μου κρατάμε μια ουσιαστική επαφή... Είμαστε φίλοι»

Gossip-tv Team

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου προχώρησε σε μια σπάνια εξομολόγηση, εξηγώντας την σχέση που έχει σήμερα με τους δυο πρώην συζύγους της, μιας και κάνουν παρέα και είναι δίπλα ο ένας στον άλλον. 

Είναι μια από τις πιο διάσημες ηθοποιούς, που είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό, μιας και στο βιογραφικό της μετρά πολυάριθμες συνεργασίες, τόσο σε θέατρο, όσο σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βρέθηκε καλεσμένη στο "Στούντιο 4" και μίλησε για όλους και για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μεταξύ πολλών, ρωτήθηκε για τους δυο προηγούμενους γάμους, που έχει πραγματοποιήσει, με την ίδια να αναφέρει ότι με τους πρώην συζύγους της έχει κρατήσει πολιτισμένες σχέσεις, μιας και χώρισαν σε πολύ ήρεμο και φιλικό κλίμα. Μέχρι και σήμερα, έχουν πολλές επικοινωνίες και είναι φίλοι, μιας και μοιράζονται και τους προβληματισμούς τους.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: "Οι εμπειρίες μου από τους δικούς μου γάμους είναι πάρα πολύ καλές. Απλά μάλλον δεν ήταν το σωστό timing. Το θέμα είναι ότι και με τους δυο έχω εξαιρετικές σχέσεις μέχρι και σήμερα και αυτό είναι πάρα πολύ καλό. Όταν υπάρχει αγάπη αυτό διατηρείται. Δεν μιλάμε μόνο για ένα καλή χρονιά, αλλά μιλάμε πολύ πιο συχνά. Το κάνω αυτό γιατό μπορώ και έχω την δυνατότητα να το κάνω. Αμα έχεις από την αρχή καλές σχέσεις και χωρίζεις, επειδή έτσι ήρθαν τα πράγματα, δεν υπάρχει λόγος στο να μην κρατήσεις μια επαφή. Είμαστε φίλοι και είμαι πολύ καλά με αυτό. Δεν λέω ότι θα βγούμε έξω μαζί για φαγητό ή κάποιο ποτό, αλλά κρατάμε ουσιαστικές επαφές και αν με χρειαστούν κάτι είναι βέβαιο ότι θα είμαι εκεί για εκείνους."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved