Showbiz

Διδασκάλου: «Στα 26 μου είχα δύο κουτσούβελα να με φωνάζουν μαμά... Με σώσανε τα παιδιά μου»

Gossip-tv Team

Η Κατερίνα Διδασκάλου βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για τον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες αλλά και για την απόφασή της να κάνει σε πολύ νεαρή ηλικία παιδιά. 

Η αγαπημένη ηθοποιός η οποία στη σειρά του ΑΝΤ1 υποδύεται τη Μυρσίνη είπε για τον ρόλο της: «Δεν είναι τόσο εύκολο για την Μυρσίνη να αποδεχτεί τη Δρόσω. Την κατανοώ την Μυρσίνη, γιατί γι’ αυτήν είναι μπροστά της οι φόνισσες του γιου της. Το καταλαβαίνεις τι σημαίνει; ... Η Μυρσίνη έχει τρομερά κοινωνικά κλισέ και εκτός από σκύλα μάνα είναι σκύλα και σε πολλά άλλα επίπεδα. Εγώ την καταλαβαίνω ότι πρέπει να είναι σταθερή στην πορεία που έχει χαράξει».

Η Κατερίνα Διδασκάλου εξήγησε επίσης για την οικογενειακή της κατάσταση και την απόφασή της να γίνει νωρίς μαμά: «Ο μπαμπάς των παιδιών μου είναι διπλωμάτης, ευρωπαίος διπλωμάτης, οπότε συνέβη το εξής τρομερό. Πηγαίνοντας στη Νέα Υόρκη έκανα πολύ γρήγορα χαρτιά για να μπορώ να δουλεύω ως ηθοποιός, γιατί είναι πολύ αυστηρά τα πράγματα εκεί και μόλις παντρεύτηκα έκανα πολύ γρήγορα τα δύο παιδιά, ήμουν πολύ μικρή».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Παρόλα αυτά, δεν το μετάνιωσα ποτέ. Εγώ θυμάμαι τον εαυτό μου στα 26 μου να έχω δύο κουτσούβελα να με φωνάζουν μαμά, νομίζω ότι σε πολύ μεγάλο βαθμό με σώσανε τα παιδιά. Με κρατήσαν γειωμένη στη γη. Στη δουλειά που κάνουμε έχουμε έναν μεγάλο κίνδυνο γιατί δεν βγαίνεις στην κάμερα και στη σκηνή ως Κατερίνα, βγαίνεις ως μία ηρωίδα και αυτό είναι περίπλοκο».

Δείτε παραπάνω το βίντεο με τις δηλώσεις της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved