Showbiz

Νένα Χρονοπούλου για ιδρύματα AMEA: «Το παιδί μου έκανε 5 χρόνια να συνέλθει από ακατάλληλο κέντρο»

Gossip-tv Team

H Νένα Χρονοπούλου η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στη φροντίδα παιδιών με ειδικές ανάγκες μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, για τις δυσκολίες που περνούν αυτά τα παιδιά. 

Με αφορμή την αποκάλυψη ενός βίντεο στο οποίο φαίνεται πως ένα παιδί δέχεται βίαιες συμπεριφορές σε κέντρο παιδιών ΑΜΕΑ, η Νένα Χρονοπούλου η οποία έχει παιδί 18 χρονών με ειδικές ανάγκες μίλησε γι' αυτό, φανερά ταραγμένη.

Διατηρώντας μαζί με τον σύζυγό της Τάσο Μητρόπουλο το Υποστηρικτικό Δίκτυο 4ΑΜΕΑ και έχοντας αφοσιωθεί σε αυτή την προσπάθεια, η αγαπημένη ηθοποιός είπε πως οι δυο τους σκέφτηκαν να το δημιουργήσουν για να αντιμετωπίζουν τέτοιες περιπτώσεις όπως αυτή της κακοποίησης του παιδιού ΑΜΕΑ που είδε το φως της δημοσιότητας ώστε να αλλάξουν κάποια πράγματα.

"Πονέσαμε όλοι όσοι είδαμε το βίντεο αυτό αυτές τις μέρες. Αγανακτήσαμε, κλονιστήκαμε και αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή την έρευνα και την κινητοποίηση ώστε να αλλάξει το νομικό πλαίσιο για τη λειτουργεία αυτών των κέντρων.

Η Νένα Χρονοπούλου μίλησε επίσης για τις ακατάλληλες συνθήκες λειτουργίας των ιδρυμάτων για παιδιά ΑΜΕΑ, ενώ ανέφερε και τις εμπειρίες, κυρίως κακές που είχε ο 17χρονος γιος της. "Πέρασε και καλές εμπειρίες και κακές εμπειρίες. Έχω δει και εγώ σημάδια στον Χρήστο από κέντρο ΑΜΕΑ. Το πήρα το παιδί μου από εκεί αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Έκανε πέντε χρόνια να συνέλθει το παιδί μου όταν πήγαινε σε τέτοιο κέντρο".

Δείτε τι άλλο είπε στο παραπάνω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved