Αθηνά Οικονομάκου: Έκοψε τα μαλλιά της και ανανέωσε το στυλ της- Οι απίθανες φωτό!
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Έκοψε τα μαλλιά της και ανανέωσε το στυλ της- Οι απίθανες φωτό!

Η Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται ότι διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της και είναι δεκτική στις αλλαγές, μιας και πρόσφατα έκανε και μια, που πραγματικά λατρέψαμε.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει μοναδικά και παρακολουθεί έντονα τα τελευταία χρόνια, κάτι που αποδεικνύεται καθημερινά και από τους διαδικτυακούς της φίλους, που πληθαίνονται συνεχώς.

Η Αθηνά Οικονομάκου διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, μιας και, ιδιαίτερα μετά τον ερχομό της κόρης της, η οικογένειά της ολοκληρώθηκε. Με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, όπως έχει αναφέρει πολλές φορές, ζει τον απόλυτο έρωτα και είναι ο μόνος άνδρας, με τον οποίο είχε ονειρευτεί να δημιουργεί οικογένεια. Οι δυο τους άλλωστε είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, κάτι που δεν το κρύβουν και καθόλου, μιας και σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους, ο ένας κοιτάει τον άλλον στα μάτια. Επιπρόσθετα, τα κοινά ποστ στα social media τους είναι πρωταγωνιστικά, με τα σχόλια να «πέφτουν βροχή» από κάτω και τους διαδικτυακούς τους φίλους να τους εύχονται τα καλύτερα.

Η όμορφη και γλυκιά μανούλα, Αθηνά Οικονομάκου, αποφάσισε πρόσφατα να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, προχωρώντας σε κάτι, που… λίγες θα τολμούσαν. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια αποφάσισε να αποχωριστεί τα μακριά της μαλλιά, που ήταν κάτι που την χαρακτήριζε στην μεγαλύτερη πορεία της. Εμπιστεύθηκε τους ειδικούς, οι οποίοι επιμελήθηκαν με άρτιο τρόπο το κούρεμα της, το οποίο δεν ήταν άλλο από ένα μακρύ καρέ. Από τις πρώτες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Αθηνά Οικονομάκου με το νέο της κούρεμα, αντιληφθήκαμε ότι ήταν μια αλλαγή, που απογείωσε το στυλ της και πλέον οτιδήποτε και να φορέσει, μπορεί να δείχνει αρκετά πιο κομψό.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Αθηνά Οικονομάκου και αποδεικνύουν το πόσο πιο όμορφη είναι

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved