Ώρες αγωνίας για τον Κώστα Χαρδαβέλλα - Στο νοσοκομείο ο γιος του
Showbiz

Ώρες αγωνίας για τον Κώστα Χαρδαβέλλα - Στο νοσοκομείο ο γιος του

Ο Κωνσταντίνος Χαραδαβέλλας αντιμετώπισε ένα θέμα με την υγεία του και το αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δύσκολες ώρες περνάει ο Κώστας Χαρδαβέλλας καθώς ο γιος του διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα ο γιος του, Κωνσταντίνος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media αποκάλυψε με μία φωτογραφία και ένα κείμενο πως αναγκάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο, λόγω…κόπωσης.

Μάλιστα ξεκαθάρισε πως δεν έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό.

«Ένα μικρό εμπόδιο στο δρόμο είχαμε αυτές τις μέρες αλλά όλα πηγαίνουν καλύτερα. Δεν είναι Covid-19 για όσους αναρωτιέστε, είναι η κόπωση και το άγχος των τελευταίων μηνών, τα οποία κακώς αγνόησα.

Σε μια προσπάθεια να είμαι ταυτόχρονα παντού, ο οργανισμός μου κατέρρευσε και κάπως έτσι βρισκόμαστε εδώ με διαφορά σωληνάκια στο χέρι. Ο κυρίως λόγος που το ανεβάζω αυτό είναι για να πω σε όλους ότι τίποτα δεν αξίζει να θυσιάζουμε την υγεία μας. Να ακούτε το σώμα σας γιατί αυτό ξέρει πότε είναι η ώρα να κάνετε διάλειμμα.

Και αν όχι για εσάς, κάντε το για τα άτομα που σας αγαπάνε και θα ανησυχήσουν αν σας συμβεί κάτι. Όσο για μένα, κάνω μια μικρή επαναφορά του συστήματος και θα επιστρέψω σύντομα τόσο στη Δήμο Παλαιού Φαλήρου όσο και στο διαιτολογικό γραφείο μου, καθώς βέβαια και στο New York College και τους μαθητές μου» έγραψε ο Κωσταντίνος Χαρδαβέλλας.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved