Showbiz

Γιάννης Κότσιρας: «Ακούω πολλή ξένη μουσική... Δεν μπορώ να ακούσω καθόλου τραπ, την θεωρώ τραγική»

Gossip-tv Team

Ο Γιάννης Κότσιρας παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία μίλησε για την περίοδο της πανδημίας, για το μέλλον της μουσικής σήμερα, αλλά και για τα επόμενα σχέδιά του.

Είναι ένας από τους πιο σπουδαίους έλληνες τραγουδιστές, ο οποίος έχει καταφέρει να συμπληρώσει πολλά χρόνια στη μουσική βιομηχανία, με μια αξιοζήλευτη καριέρα και ένα συνεργασίες "διαμάντια".

Ο Γιάννης Κότσιρας παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Τι λες τώρα" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός για την μουσική σήμερα, καθώς και το πόσο η πανδημία έχει επηρεάσει εν τέλει τους ανθρώπους. Σχετικά με αυτό είπε ότι, ενώ περίμενε ότι ο περισσότερος κόσμος θα κατάφερνε να βγει καλύτερος από όλο αυτή, η κατάσταση διογκώνεται και τα προβλήματα γίνονται όλο και περισσότερα. Ανάμεσα σε πολλά, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της συνεργασίας, στηρίζοντας ότι εν τέλει αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: "Η μόνη λύτρωση σε όλο αυτό είναι τα παιδιά μου, η οικογένειά μου, η γυναίκα μου που με στηρίζουν και συναισθηματικά και ψυχολογικά... Θα έκανα κάτι στην τηλεόραση αρκεί να είναι μία εκπομπή που μου αρέσει. Είμαι και μυστήριος εγώ δεν μ΄αρέσει να μου παρουσιάζουν έτοιμα πράγματα... Εάν σε μία συνεργασία δεν υπάρχει σεβασμός, όλες οι εμπορικές επιτυχίες είναι άχρηστες»

«Πίστευα ότι η πανδημία θα ένωνε τον κόσμο και θα έβγαζε τον καλό του εαυτό. Προφανώς όμως δεν έχουμε καλό εαυτό,για να βγει... Όσον αφορά τη μουσική σήμερα, εγώ ακούω πολλή ξένη μουσική και ψάχνομαι για νέα παιδιά. Δεν θεωρώ μουσική την τραπ, τη θεωρώ τραγική... Από το ξεκίνημά μου δεχόμουν αρνητικά σχόλια. Όταν παίρνεις θέση πάντα θα υπάρχει αντίλογος και haters».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved