Showbiz

Μελίνα Μακρή: Οι πρώτες δηλώσεις κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο - Το όνομα του μωρού

Gossip-tv Team

Η Μελίνα Μακρή πήρε εξιτήριο χθες από το μαιευτήριο και εκεί την περίμεναν οι κάμερες στις οποίες έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, έλαμπε από ευτυχία, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της και οι δηλώσεις της φιλοξενήθηκαν στο Happy Day.


«Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία, μοναδική στη ζωή κάθε γυναίκας. Εγώ προσωπικά το πέρασα αρκετά δύσκολα, η Πέμπτη ήταν μια αρκετά δύσκολη μέρα για μένα. Αγχώθηκα γιατί στις 06:00 το πρωί σπάσανε τα νερά, ξεκινήσαμε να κάνουμε φυσιολογικό τοκετό αλλά το μωράκι ήταν δύσκολο να κατέβει, ήταν διάφοροι παράγοντες που δυσκόλευαν την κατάσταση, αυτό με άγχωσε. Στο τέλος όμως, με την καισαρική μου έφυγαν όλα και χαλάρωσα. Το μωράκι μας θα μείνει κάποιες μέρες στη θερμοκοιτίδα για να πάρει λίγο βάρος και θα έρθουμε να τον πάρουμε. Δεν είναι όλα έτοιμα στο σπίτι, είναι σχεδόν, γιατί δεν περιμέναμε να έρθει. Πέρασα και κορονοϊό το τελευταίο διάστημα γι αυτό και δεν πρόλαβα να ετοιμάσω το παιδικό δωμάτιο, όλα μαζί, έπεσε και ο χιονιάς. Όλα δύσκολα. Ιωάννης θα βαπτιστεί, το όνομα του μπαμπά του Φράνκυ. Μου μοιάζει».

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved