Showbiz

Λευτέρης Πανταζής: Ευχήθηκε χρόνια πολλά στην κόρη του- Το απίθανο throwback βίντεο!

Gossip-tv Team

Η Κόνι Μεταξά έχει τα γενέθλιά της και ο Λευτέρης Πανταζής, ως περήφανος μπαμπάς ευχήθηκε στην κόρη του με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο. 

Είναι ένας από τους πιο διάσημους έλληνες τραγουδιστές, που το όνομά του είναι απόλυτα συνυφασμένο με την ελληνική μουσική σκηνή, αλλά και την διασκέδαση, μιας και ο ίδιος πάντα πρωταγωνιστούσε στη νυχτερινή ζωή.

Ο λόγος φυσικά για τον Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος, όπως έχει αποδείξει πολλές φορές, είναι ένας πολύ καλός μπαμπάς, που έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην κόρη του, Κόνι Μεταξά. Η ίδια ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι και ήδη έχει σημειώσει μεγάλη καριέρα, αφού τα τραγούδια της έχουν αγαπηθεί πολύ από το μουσικόφιλο κοινό, οι οποίοι τα χορεύουν... όπου βρούν!

Η Κόνι Μεταξά είχε τα γενέθλια της και φυσικά ο μπαμπάς της αποφάσισε να της ευθχηθεί με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο και επιλέγοντας ένα συγκεκριμένο στιγμιότυπο από τα παλιά. Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος τραγουδιστής δημοσίευσε σχετικό βίντεο από την εκπομπή Ciao, όπου η παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά, κρατούσε στην αγκαλιά της την μικρή Κόνι Μεταξά και έκαναν μεταξύ τους έναν απολαυστικό διάλογο.

Στη λεζάντα του συγκεκριμένου βίντεο, ο Λευτέρης Πανταζής σημείωσε χαρακτηριστικά: "Χρόνια Πολλά κορούλα μου", δείχνοντας απόλυτα την τρυφερότητά του.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved