Showbiz

Κονιόρδου για #metoo: «Έχει σπάσει το απόστημα... Είμαστε ακόμα στην αρχή, δεν πρέπει να βιαστούμε»

Gossip-tv Team

Η Λυδία Κονιόρδου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι και μίλησε για τη ζωή της, τη σειρά Η γη της Ελιάς και τον ρόλο της αλλά και για το ελληνικό #metoo

Η γνωστή ηθοποιός η οποία έχει διατελέσει και Υπουργός Πολιτισμού, μίλησε για τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, τη διδασκαλία της στο πλευρό του αξέχαστου Κάρολου Κουν αλλά και για τα επόμενα χρόνια.

Όταν η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από το ελληνικό #metoo η Λυδία Κονιόρδου είπε «δεν μπορώ να μην πω ότι όλο αυτό μου δημιουργεί πολύ μεγάλη θλίψη. Όπως κάθε απώλεια από τη ζωή δημιουργεί θλίψη, όμως είναι πολύ σημαντικό και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Σοφία Μπεκατώρου που ήταν η πρώτη στην Ελλάδα που τόλμησε να βγει και να σπάσει αυτό το τζάμι το οποίο επιμελώς είχε χτιστεί όλα αυτά τα χρόνια. Στο τέλος σχεδόν θεωρούσαμε ότι έτσι είναι τα πράγματα».

Και συνέχισε: «Έχει σπάσει το απόστημα και θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να τολμάει κανείς να εκφράζει το άδικο και βεβαίως θα πρέπει αυτό η κοινωνία να το στηρίξει. Είμαστε ακόμα στην αρχή, δεν πρέπει να βιαστούμε να χαιρόμαστε γιατί υπάρχουν πολλά στόματα ακόμα κλειστά γιατί οι χώροι, μέσα στους οποίους είναι, είναι ακόμα πιο καταπιεστικοί και τρομοκρατικοί από το θέατρο».

Δείτε όσα είπε στο παραπάνω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved