Showbiz

Bo: «Η Ασημίνα και ο Χρήστος Δάντης είναι ένα πολύ καλό ζευγάρι... Τον αγαπάει πολύ»

Gossip-tv Team

Ο ράπερ Bo παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις, κατά τις οποίες υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός για την σχέση της Ασημίνας Χατζηανδρέου και του Χρήστου Δαντη. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της Ελλάδας, ο οποίος και έχει αποκτήσει ανά τα χρόνια ένα ιδιαίτερα φανατικό κοινό, το οποίο και τον ακολουθεί σε κάθε νέο του επαγγελματικό βήμα.

Ο Bo παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Τι λες Τώρα" και μίλησε αρχικά για την εμπειρία του στο Survivor. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι έχασε 34 ολόκληρα κιλά, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, περίπου δηλαδή σε ενάμιση μήνα. Παράλληλα, έδωσε λεπτομέρειες για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την σχέση της με τον Χρήστο Δάντη, λέγοντας ότι εκείνη τον αγαπάει πάρα πολύ, μιας και τους έχει δει πολλές φορές μαζί, σε κοινές τους εμφανίσεις. Τέλος αποκάλυψε και το πραγματικό του όνομα, το οποίο, όπως είπε, γιόρταζε και πρόσφατα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος: «Την ξέρω την Ασημίνα. Δεν ξέρω πόσο καιρό έχει σχέση με τον Χρήστο Δάντη, αλλά ξέρω ότι τον αγαπάει πάρα πολύ. Είναι πραγματικά καλό ζευγάρι. Τους έχω δει και μαζί και έξω και σε σπίτι», είπε ο Bo για την γνωριμία του με το ζευγάρι... Έχω βαρεθεί να με ρωτάνε σε συνεντεύξεις αν έτρωγα στο Survivor. Έχασα 34 κιλά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, μέσα σε ενάμιση μήνα. Δεν έχει υπάρξει όμως στιγμή που δεν άρεσα στον εαυτό μου. Ακόμα και στα 120 κιλά που ήμουν, εγώ ήμουν καλά με τον εαυτό μου... Το πραγματικό μου όνομα είναι Χαράλμπος Ξενίδης και από εκεί βγήκε και το Bo»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved