Showbiz

Δήμητρα Ματσούκα για #MeToo: «Δεν θα γινόντουσαν δίκες, αν ήταν όλες οι καταγγελίες αληθινές...»

Gossip-tv Team

H Δήμητρα Ματσούκα παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία μίλησε αναλυτικά για τις καταγγελίες που έχουν γίνει για κακοποιητικές συμπεριφορές. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, η οποία έχει σημειώσει πολλές δεκαετίες στον χώρο της υποκριτικής, μιας και το τηλεοπτικό κοινό την έχει αγαπήσει μοναδικά.

Η Δήμητρα Ματσούκα παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα Δε Γίνεται" και μίλησε για την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και για πολλά άλλα θέματα. Κυρίως στάθηκε στο ζήτημα του ελληνικού #MeToo και όλες εκείνες τις καταγγελίες, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, με πολλούς να βρίσκονται ήδη στην φυλακή, μετά τις καταγγελίες εις βάρος τους.

Όπως η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση. Εγώ προσωπικά περιμένω να δω τι θα πει η δικαιοσύνη για Λιγνάδη και Φιλιππίδη, δυστυχώς δεν σημαίνει πάντα ότι λέει αλήθεια ο καταγγέλλων… Δεν μπορώ να ξέρω τι έχει συμβεί... Δεν ανακάλυψα την Αμερική, είπε ότι πρέπει οι άνθρωποι να περιμένουν να τελεσιδικήσει μια ιστορία. Το τεκμήριο της αθωότητας είναι μία από τις μεγαλύτερες κατακτήσεις του νομικού πολιτισμού μας. Είναι κατοχυρωμένο στο Σύνταγμά μας… Μπορεί κάποιες καταγγελίες να μην είναι αληθινές, αλλιώς δεν θα γινόντουσαν δίκες»

Για το θέμα του Νίκου Στραβοπόδη, η ίδια απάντησε: «Αχ μη μου το κάνεις αυτό. Δεν θέλω να κάνω αναπαραγωγή του θέματος, γιατί μόνο κακό έχει κάνει και έχει αδικηθεί τα μάλα αυτός ο άνθρωπος και είναι αμαρτία και αδικία»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved