Showbiz

Αντώνης Ρέμος: Η τρυφερή αφιέρωση στην 7χρονη κόρη του, Ελένη ανήμερα των γενεθλίων της!

Gossip-tv Team

Μια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ο Αντώνης Ρέμος με αφορμή τη συναυλία που έδωσε στη Θεσσαλονίκη.

Ο Αντώνης Ρέμος ανέφερε στον δημοσιογράφο, Θεολόγο Ηλίου με αφορμή τα γενέθλια της κόρης του, Ελένης Πασχαλίδου που έγινε επτά χρονών: «Στις 14 Φεβρουαρίου έχει γενέθλια η κόρη μου η Ελένη και της αφιερώνω το νέο μου τραγούδι ‘Όλα για Σένα’. Η τύχη είναι τυχερή, η επιτυχία ποτέ τυχαία. Πίσω από την τύχη κρύβεται πολλή δουλειά».

Ποιο είναι το τραγούδι σταθμός στην καριέρα του; «Το ‘Έτσι Ξαφνικά’ και ο Αντώνης Βαρδής αποτέλεσαν σταθμό στην καριέρα μου. Το μόνο που έχω μάθει είναι να είμαι τίμιος με όσους με αγαπάνε».

Όσον αφορά τα social media, ο αγαπημένος τραγουδιστής σημειώνει: «Τα social media είναι ένας εικονικός κόσμος. Η ζωή είναι έξω. Να είναι τίμιοι και δίκαιοι στη ζωή έξω και όχι αρεστοί στα social».

Τέλος, ο Αντώνης Ρέμος αναφέρθηκε και στη δολοφονία του 19χρονυ Άλκη στη Θεσσαλονίκη: «Ας είναι η τελευταία φορά που είμαστε μπροστά σε έναν τόσο άδικο χαμό. Στο όνομα μιας ομάδας και μιας ιδέας κάνουν αυτά τα εγκλήματα».

Δείτε όλα όσα είπε στην εκπομπή, Mega Καλημέρα στο παραπάνω απόσπασμα!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved