Showbiz

Μπέττυ Μαγγίρα: Το μυστικό του ευτυχισμένου γάμου της, η μητρότητα και η απώλεια που της κόστισε!

Gossip-tv Team

The 2night show: Στο σημερινό επεισόδιο (15-2) καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία υπήρξε άκρως εξομολογητική για την οικογένειά της, αλλά και για την εμπειρία της στην πρωινή εκπομπή. 

Είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία, αφού οι τηλεθεατές παρακολουθούν την εκπομπή συνεχώς, μιας και οι καλεσμένοι είναι παντοτε ιδιαίτεροι και φυσικά έχουν κάτι να πουν, που τις περισσότερες φορές κρύβει και μια ιστορία.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο πλατό της σημερινής εκπομπής μια αρκετά πολυτάλαντη γυναίκα, μιας και όπως ο ίδιος είπε, λίγο πριν την υποδεχτεί: «Είναι απόλαυση όχι μόνο να την βλέπεις, αλλά και να μιλάς μαζί της». Ο λόγος φυσικά για την Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία έχει καταπιαστεί με πολλά πράγματα: είναι ηθοποιός, χορεύει, τραγουδάει, αλλά είναι και παρουσιάστρια. Φέτος, είναι η κεντρική παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του OPEN «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Εξ αρχής, η Μπέτυ Μαγγίρα τρόλαρε τον μικρό Σπύρο στην αρχή, μιας και εκείνος έχει την ίδια ηλικία με την μικρή της κόρη, την Καλλινίκη, λέγοντάς του ότι θα τον κάνει γαμπρό της. Ο μικρός την ρώτησε από που βγαίνει το όνομά της, με την αγαπημένη ηθοποιό να του απαντάει: «Με βάφτισαν Δέσποινα και ο πατέρας μου με φώναζε από μικρή Μπέττυ, γιατί ήταν πολύ μεγάλος θαυμαστής της Μπέττυς Λιβανού»

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Όσον αφορά την πρωινή της εκπoμπή, η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε για τον ανταγωνισμό, αλλά και για το δύσκολο έργο, που έχει αναλάβει από την αρχή της σεζόν. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: " Ήξερα ότι θα είναι πολύ δύσκολο από την αρχή, γιατί στα υπόλοιπα κανάλια υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός. Συνολικά είναι πέντε εκπομπές και άλλες τις οποίες και εγώ τις συναντάω. Το θέμα είναι ότι από τότε που έχουμε ξεκινήσει, οι ειδήσεις είναι πάρα πολύ δυσάρεστες. Με έχει δυσκολέψει πολύ αυτό, γιατί είμαι ένας πολύ ευχάριστος άνθρωπος και μου αρέσει να διασκεδάζω τον κόσμο. Δεν είμαι δημοσιογράφος και δεν μπαίνω σε αυτήν την διαδικασία, για αυτό και στην εκπομπή προσπαθούμε να μεταφέρουμε τις ειδήσεις, αλλά με ένα πιο light τρόπο.

"Το πρωινό δεν έχει καμία σχέση με όλα όσα έχω παρουσιάσει μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια. Αρχικά δεν έχεις το περιθώριο να μην είσαι καλά. Πρέπει να πηγαίνω στην εκπομπή και να ψυχαγωγήσω τον κόσμο και δεν μου αρέσει να είμαι κακομούτσουνη, Το έχω ανάγκη και εγώ να περνάω καλά... Μόλις έχασα την μητέρα μου ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μου. Στην εκπομπή βούρκωσα, αλλά δεν μπορούσα και να το δείξω σε όλον τον κόσμο ότι εγώ δεν είμαι καλά. Το πένθος μου το διαχειρίζομαι μόνη μου..."

Όσον αφορά το κομμάτι της οικογένειας, η όμορφη παρουσιάστρια είπε ότι νιώθει πάρα πολύ ευτυχισμένη, που έχει καταφέρει να εξισορροπήσει πολύ καλά το κομμάτι της δουλειάς, με εκείνο της συζύγου και της μητέρας. Μεταξύ πολλών, η ίδια δήλωσε : "Με τον άντρα μου είμαστε μαζί συνολικά είκοσι χρόνια, δεν έχουμε περάσει ποτέ στην φάση να χωρίσουμε. Το μυστικό για εμένα είναι η επικοινωνία. Ό, τι και να γίνει ο ένας θα το πει στον άλλον, θα το συζητήσουμε και θα πάμε παρακάτω. Όταν τον γνώρισα, δεν μίλαγε καθόλου, αλλά με τα χρόνια όλο αυτό έχει αλλάξει. Συζητάμε πάντα τα θέματα της καθημερινότητας και φυσικά τον ρωτάω και πολύ για την εκπομπή, ποια είναι η γνώμη του. Αυτό που λείπει σήμερα από τις σχέσεις είναι η επικοινωνία και το ότι οι άνθρωποι δεν μιλάνε πλέον."

"Η κόρη μου η μεγάλη μου έχει ζητήσει να παίξει στο θέατρο. Ήρθε στο Mamma Mia και έκλαιγε και μου έλεγε γιατί δεν παίζω εγώ και παίζουν τα άλλα παιδάκια. Της είπα ότι όταν τελειώσει το σχολείο θα γίνει και αυτό. Τα παιδιά μου με θαυμάζουν και είναι πολύ συγκινητικό αυτό. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι όλο αυτό είναι μια δουλειά, που απλά έχει λίγο περισσότερη λάμψη και στολίδια"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

The 2Night Show: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Δούκισσα Νομικού: Αυτά είναι τα μυστικά και η διατροφή της! Έτσι διατηρεί την άψογη σιλουέτα της

Μενεγάκη: «Τρελάθηκε» με την εμφάνιση του Μιχαήλ Βαρθακούρη–Σάστισαν οι συνεργάτες με την ατάκα της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved