Showbiz

Στικούδη: «Ήλπιζα ότι ο γιος μας θα μοιάζει στον άντρα μου και τελικά είναι ίδιος. Όλο γελάει»

Gossip-tv Team

Μία γλυκιά μανούλα είναι εδώ και τέσσερις μήνες η Κατερίνα Στικούδη η οποία εμφανίστηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πιο εντυπωσιακή και χαρούμενη από ποτέ. 

Η όμορφη παρουσιάστρια και τραγουδίστρια δεν έκρυψε ότι έχει αλλάξει ολοκληρωτικά η ζωή της μετά τον ερχομό του γιου της, Βύρωνα.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι δεν θα κοιμάμαι, ότι θα ξενυχτάω και δεν θα σκέφτομαι καθόλου την κούραση. Όταν βλέπω το παιδί μου, τα ξεχνάω όλα» είπε λάμποντας η Κατερίνα Στικούδη και συνέχισε αποκαλύπτοντας σε ποιον μοιάζει το παιδί:

«Ήλπιζα ότι ο γιος μας θα μοιάζει στον άντρα μου και τελικά είναι ίδιος, είναι ένας πανέμορφος και γλυκός μπέμπης, που όλο γελάει».

Ήδη πάντως δείχνει να δέχεται... πιέσεις από τον σύζυγό της να αποκτήσουν και άλλο παιδάκι καθώς αποκάλυψε: «Ο Βαγγέλης θέλει να κάνουμε και δεύτερο παιδί, δεν είμαι αρνητική αλλά θέλω να απολαύσουμε το γιο μας προς το παρόν.»

Στη συνέχεια η Κατερίνα Στικούδη παραδέχτηκε: «Είχα εύκολη εγκυμοσύνη, αλλά ο τοκετός μου δεν ήταν εύκολη διαδικασία. Την περίοδο της εγκυμοσύνης μου ζούσα τόσο μεγάλη χαρά που δεν μπορούσα να ασχοληθώ με κανένα αρνητικό σχόλιο.»

Δεν έκρυψε επίσης πως έχει αλλάξει ριζικά και η ψυχοσύνθεσή της από τότε που γέννησε καθώς είπε: «Έχω γίνει πολύ ευσυγκίνητη, τόσο που δεν το πίστευα ούτε εγώ. Αλλάζει η κοσμοθεωρία σου μετά τη γέννηση του παιδιού».

Όσα είπε στη συνέχεια, ήταν πολύ συγκινητικά: «Τώρα έχω ένα λόγο παραπάνω να προσπαθώ, να βελτιώνομαι και να κάνω ωραίες δουλειές, γιατί δεν το κάνω μόνο για μένα, αλλά και για τον Βύρωνα.»

Πάντως, η Κατερίνα Στικούδη σκοπεύει να είναι ενεργή και χωρίς καθόλου παύση στη δουλειά της καθώς έτσι και αλλιώς, είχε επιστρέψει στα καθήκοντά της στα backstage του J2US, 15 μόλις μέρες αφότου είχε γεννήσει. Η ίδια αποκάλυψε: «Δεν θα είναι πρόβλημα να δουλέψω σε κάποιο σχήμα που θα εμφανίζομαι δύο φορές την εβδομάδα ή σε κάποια σόου που θα είναι μια φορά την εβδομάδα.»

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved