Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτή είναι η πιο ζεστή γωνιά του σπίτιού της!

Gossip-tv Team

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει δείξει πολλές φορές το σπίτι της μέσα από σχετικές της δημοσιεύσεις στα social media και οι διαδικτυακοί της ακόλουθοι το έχουν λατρέψει. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού, οι οποίοι την έχουν αγαπήσει πολύ μέσα από τους ρόλους, που έχει παίξει, αλλά και μέσα από την επιχειρηματική της δραστηριότητα.

Η Αθηνά Οικονομάκου, πέρα από όλους αυτούς τους ρόλους, που την καθιστούν να είναι μια από τις πιο δυναμικές γυναίκες της ελληνικής showbiz, είναι κυρίως μια πολύ γλυκιά σύζυγος και μανούλα. Με τον Φίλιππο Μιχόπουλο έχουν αποκτήσει δυο παιδάκια, την Σιέννα και τον Μάξιμο, τα οποία τους έχουν κλέψει την καρδιά και δεν μπορούν με τίποτα να τους χαλάσουν χατίρι.

Το απόγευμα της Κυριακής, η Αθηνά Οικονομάκου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι αποφάσισε να απολαύσει ήρεμες στιγμές στο σπίτι της, ανάβοντας το τζάκι και φυσικά να χαλαρώσει, μιας και ήταν αυτό που είχε πραγματικά ανάγκη. Η ίδια δημοσίευσε ένα σχετικό βίντεο στα Instagram stories της, όπου μας αποκαλύπτει ότι εκείνη ήταν η πιο ζεστή γωνιά του σπιτιού της.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved