Showbiz

Συγκινεί η Αλίκη Κατσαβού: «Έχω ένα πολύ μικρό παιδί και αυτό είναι η πυξίδα μου, έτσι σώθηκα...»

Gossip-tv Team

Η Αλίκη Κατσαβού παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την ζωή της σήμερα, αλλά και για το πως διαχειρίστηκε τον θάνατο του Κώστα Βουτσά.

Δυο χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο του μεγάλου ηθοποιού Κώστα Βουτσά και οι δικοί του άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμα το γεγονός ότι έχει φύγει από την ζωή.

Η Αλίκη Κατσαβού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Στούντιο 4" και μίλησε στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και την Νάνσυ Ζαμπέτογλου για τον σύζυγό της, Κώστα Βουτσά και τις δύσκολες στιγμές που ακολούθησαν για εκείνη. Πολύ πιο συγκεκριμένα, μίλησε για την πανδημία του κορονοϊού, που ήρθε σχεδόν αμέσως από τον χαμό του Κώστα Βουτσά, αλλά και για τον γιο της, τον Φοίβο, ο οποίος και ήταν η αιτία που συνέχισε να προσπαθεί να ξεπεράσει τον εαυτό της, μιας και έπρεπε να τον μεγαλώσει με πολύ αγάπη.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μετά τον θάνατο του Κώστα ξεκίνησε η πανδημία, τώρα ένας πόλεμος μαίνεται κάπου στην ευρύτερη γειτονιά. Δεν μπορεί κανείς να σκέφτεται μόνο τον εαυτό του και τη στεναχώρια του. Βρίσκεται μέσα σε μια δίνη πραγμάτων και ψάχνει να βρει την ισορροπία του, να μην ξεχνάει, να βρει και που πατάει... Έχω ένα πολύ μικρό παιδί και αυτό είναι η πυξίδα μου και νομίζω από αυτό σώθηκα κιόλας. Δεν κοίταξα τη δική μου ανάγκη, ούτε λογάριασα ότι χρειάζομαι κάποιου είδους ψυχολογική υποστήριξη. Σκέφτηκα ότι αν ασχοληθώ με ένα άλλο πλάσμα που έχει τη δική μου ανάγκη για να επιβιώσει, αν αυτό το πλάσμα τραβήξει όλη μου την προσοχή, κάπως το πένθος θα περνάει λίγο λίγο».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved