Showbiz

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η ημερομηνία του γάμου της και το ενδεχόμενο ενός παιδιού!

Gossip-tv Team

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η Ιωάννα Τούνη είναι δυο πολύ καλές φίλες και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από τις κοινές τους δημοσιεύσεις, η οποίες γίνονται όλο και περισσότερες. 

Την γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων GNTM, όπου είχε προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση όχι μόνο με την εμφάνισή της, αλλά και με τις δηλώσεις της.

Τα τελευταία χρόνια, η Ιωάννα Τούνη και η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχουν γίνει κολλητές φίλες και περνούν συνεχώς κοινό χρόνο μαζί και μάλιστα έχουν πραγματοποιήσει και κοινές εξορμήσεις και εντός, αλλά και εκτός Ελλάδας. Πριν από λίγες ώρες, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έφυγαν για το τριήμερο και πήγαν σε ένα υπέροχο χειμερινό θέτετρο, για να περάσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης οι δυο τους.

Το απόγευμα της Παρασκευής, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα σχετικό story στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, όπου είχαν συνδεθεί μαζί με την Δήμητρα Αλεξανδράκη με βίντεο κλήση. Εκείνη είχε πάει στο σπίτι τους, για να φροντίσει τα σκυλάκια του Δημήτρη Αλεξάνδρου και στο συγκεκριμένο story προχώρησε σε μια αποκάλυψη για τον επερχόμενο γάμο της, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να σχολιάζει χιουριστικά: «Πρέπει να ξεκινήσεις να βάλεις μπροστά να κάνεις παιδί», ενώ η Δήμητρα Αλεξανδράκη απάντησε: «Το παιδί από Σεπτέμβρη γιατί τελικά θα κάνουμε Σεπτέμβρη τον γάμο. Αυτόν τον Σεπτέμβρη».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved