Showbiz

Αναστάσιος Ράμμος: Απαντά για την σχέση του με την Κατερίνα Ζαρίφη- Η αποκάλυψη της Ηλιάκη on air!

Gossip-tv Team

Ο Αναστάσιος Ράμμος παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις, κατά τις οποίες υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός, όσον αφορά την σχέση του με την Κατερίνα Ζαρίφη. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές, με την μουσική του να έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό, το οποίο τον ακολουθεί και τον στηρίζει σε κάθε νέο του επαγγελματικό βήμα.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου το Total BlackOut με τον Αναστάσιο Ράμμο να μπαίνει για πρώτη φορά σε ρόλο παρουσιαστή και ο ίδιος έχει παραδεχτεί ότι είναι κάτι κανούργιο για εκείνον, που ωστόσο ανυπομονεί για την συνέχεια. Η κάμερα της εκπομπής "Τι λες τώρα" βρέθηκε στα παρασκήνια και μίλησε με τον ίδιο, με την δημοσιογράφο να του κάνει μια σχετική ερώτηση για την Κατερίνα Ζαρίφη και την σχέση τους, ρωτώντας τον για το εάν τον έχει συμβουλέψει κάτι για την εκπομπή.

Ο Αναστάσιος Ράμμος απάντησε χαρακτηριστικά: «Η κοπέλα μου Κατερίνα Ζαρίφη ή η κοπέλα μου, Κατερίνα Ζαρίφη; Γιατί κοπέλα μου δεν είναι η Κατερίνα Ζαρίφη. Η Κατερίνα Ζαρίφη μου είπε ότι το ‘χω και να μη φοβάμαι, κοπέλα δεν έχω, αγόρι δεν έχω οπότε όταν βρω θα σου πω».

Μάλιστα, μετά το τέλος των δηλώσεών του, η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε πως, σύμφωνα με δικές της πληροφορίες, ο Αναστάσιος Ράμμος και η Κατερίνα Ζαρίφη ήταν ζευγάρι στο παρελθόν, χωρίς να ξεκαθαρίζει το αν κάτι τέτοιο ισχύει ακόμα ή όχι.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved